Dagens Dagbok - Söndagen den 21 maj 2007 - Andra halvan av dagen.

Satt sen på uteplatsen mellan tre och fem på eftermiddagen. Läste ibland och solade ibland. Jättevarmt och skönt var det ute. Jenny var mest på sitt rum och städade och satt vid datorn.

 

Vid femtiden så gick Jenny och jag en sväng till Centrum. Jenny köpte middagsmat med sig hem från McDonalds. Själv så åt jag bara lite rester hemma. Vi satt och pratade en stund också.

 

Borzko åt ju middag hos sin Mamma, och Jimmy åt middag hos sin kompis Kristian.

 

Sen så satt/låg jag i soffan på nedre balkongen en stund och läste min bok i kvällssolen. Första gången för i år som jag gjorde det. Jättehärligt var det. Pratade lite med nya grannen som har flyttat in till höger om oss också.

 
Vid sjutiden så flyttade jag in i köket och då blev det datorn istället. Jenny kom också ut till köket med sin dator. Sen så satt vi och höll på med allt möjligt i våra datorer, och så pratade vi förstås också. 

Kommentarer
Postat av: En Södertäljebos Liv II

Var verkligen jättehärligt väder igår, den här dagen började bra, fint och soligt tills jag hängde ut tvätten, då kom regnet *S*

2007-05-21 @ 14:38:10
URL: http://massablaj.blogspot.com
Postat av: Bim

---> En Södertäljebos Liv II: Ja, det var skönt i går! Och i förmiddags i dag var det ju jättefint. Men nu regnar det här... :-(

2007-05-21 @ 15:03:43
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0