Dagens Dagbok - Söndagen den 21 maj 2007 - Första halvan av dagen.

Somnade inte förrän vid tvåtiden i går, så jag sov till klockan åtta i morse. Var vaken en stund vid fyratiden också och pratade med Jenny i mobilen. Hon sov hos Robin i natt.

 

Jag gick upp vid åttatiden, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så åt jag frukost förstås. Borzko gick också upp vid åttatiden och genomgick sina morgonbestyr, och åt också frukost.

 

Vid strax före halvtio så gick Borzko iväg till gymmet i Farstahallen för att träna. Jag gick iväg ut på promenad vid kvart i tio.

 

Promenerade i cirka en timme runt omkring i Farsta. Mycket varmare i dag än vad det var i går. Riktigt skönt, soligt nästan hela tidigt, lite blåsigt i och för sig men en varm vind.

 

Träffade på tre stycken rådjur vid sidan av en parkväg. De tittade bara på mig och var knappt rädda. Men det var svårt att få bra kort, eftersom det var träd i vägen. Men två hyfsade kort fick jag på dem i alla fall.

   

                       

Tog några naturbilder även i dag. Två stycken lägger jag in här.

(Klicka på bilderna så blir de större.)

   

                       

Kom hem igen vid elvatiden. Jimmy vaknade och gick upp då. Vi tog en snabb sväng till Centrum med hans bil, och så var vi på Hemköp och hämtade ut ett paket. Det var vårt nya modem till bredband, digitalteve och telefoni från Comhem. Internet fungerade inte på morgonen, och vi gissade att det var för att vi inte hade kopplat in det nya modemet.

 

Jimmy kopplade in det nya, och då fungerade Internet perfekt igen. Vi fick ett nytt för vi har nu även telefoni via Comhem.

 

Jimmy åt sen frukost, och jag åt lunch och tog en fika. Satt och pratade en stund också. Sen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning.

 

Borzko kom hem från gymmet vid halvettiden. Då åt han också lunch. Sen höll både Borzko och jag på och fixade med lite allt möjligt här hemma. Jimmy satt mest vid datorn.

 

Jenny kom sen hem från Robin vid ettiden. Då hjälpte hon också till att fixa lite här hemma. I och för sig så hade hon och hennes kompisar städat fint efter deras fest i går, men det fanns ju ändå en hel del att fixa i dag.

 

När allt var klart så satte jag mig ute på uteplatsen och började läsa en ny bok: "Stigma" av Åsa Schwartz. Borzko satt inne i köket och läste i sin bok. Jimmy satt vid datorn på sitt rum. Och Jenny började att städa och röja på sitt rum.

 

Sen vid tvåtiden så stack både Jimmy och Borzko iväg. Jimmy åkte iväg med sin bil hem till sin kompis Kristian i Hagsätra.


Borzko åkte iväg med lastbilen. Först så skulle han åka till sitt jobb och ställa lastbilen där, för han har sin lediga dag i morgon. Sen så skulle han åka vidare kommunalt därifrån hem till sin Mamma på sitt sedvanliga söndagsbesök.

 

Jag la undan boken en stund och satt och solade istället. Jättevarmt och skönt på vår lilla uteplats. Sen så gick jag in och bloggade det här inlägget vid tretiden.


Kommentarer
Postat av: Jenny Kullin

Vad balla bilder på rådjuet :D

2007-05-20 @ 15:20:42
URL: http://jennykullin.blogg.se
Postat av: Bim

---> Jenny Kullin: Ja, de blev väl hyfsade... Det var så svårt att få till några bra, fast jag tog jättemånga. Borde kanske haft din kamera! ;-D

2007-05-20 @ 15:25:11
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anonym

tillåt mig att HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

2007-05-20 @ 17:05:34
URL: http://hardheaded.blogg.se
Postat av: Bim

---> "Hardheaded": Okej....

2007-05-20 @ 17:57:24
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Vilken skön dag du verkar ha haft och vad nära du kom rådjuren - tur att du har borreliavaccinerat dig.. ;-D

2007-05-20 @ 21:51:18
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, det har varit en skön dag! Och faktiskt en väldigt skön hel helg!
Ja, det var jättemysigt med rådjuren! De var så otroligt fina! Vi stod länge och tittade på varandra! Men borrelia finns det faktiskt inget vaccin emot! Bara TBE! ;-)

2007-05-20 @ 21:54:53
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Josefine

Hej! Den här bloggen tyckte jag verkligen om, läser din dotters också, tycker att det är kul att ni har en sådan bra relation! :) har nu läst en massa på din blogg i ca en timme, haha, och jag undrar bara, jobbar inte du om dagarna eller sysselsätar du dig med annat?

2007-05-20 @ 22:05:47
Postat av: Bim

---> Josefine: Hej. Kul att du gillar både min och Jennys blogg! Och ja, det är underbart att vi har en sån bra relation!
Jo, visst jobbar jag! Det borde du ha sett att jag skriver om, om du har läst min blogg i en timme! ;-) Jag har varje vardag ett inlägg som heter Dagens Jobb. Jag jobbar heltid som mattant i en grundskola.

2007-05-20 @ 22:09:27
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Josefine

Hahaha. förlåt, har inte läst varje inlägg så noggrant, mest tittat på bilderna du tar, så jag kanske skulla ha sagt tittat på din blogg, haha! Ber om ursäkt för det, men måste få säga att bilderna du tar är jättefina!!!!

2007-05-20 @ 22:14:45
Postat av: Josefine

Hahaha. förlåt, har inte läst varje inlägg så noggrant, mest tittat på bilderna du tar, så jag kanske skulla ha sagt tittat på din blogg, haha! Ber om ursäkt för det, men måste få säga att bilderna du tar är jättefina!!!!

2007-05-20 @ 22:14:46
Postat av: Bim

---> Josefine: Hahaha! Okej! Jag skriver väl kanske lite väl mycket text ibland, så jag förstår dig om du bara tittar på bilderna! ;-) Tack för berömmet om mina fotografier! :-)

2007-05-20 @ 22:16:58
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Josefine: ;-D

2007-05-20 @ 22:17:19
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Ojdå, jag fick för mig att man kunde ta sprutor mot Borrelia också - fel av mig förstås, men det hade varit bra, det är ju faktiskt vanligare att insjukna i det än i TBE...fast Borrelia kan man ju bota lättare med pencilin ;-D

2007-05-21 @ 15:41:29
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, de har väl pratat om ett vaccin mot Borrelia, men än så länge finns det inget. Men som du själv säger, det går ju att bota med penicillin.

2007-05-21 @ 15:43:37
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0