Dagens Dagbok - Söndagen den 27 maj 2007 - Andra halvan av dagen.

Vid tvåtiden, när solen kom till vår uteplats, och när all veckostädning var klar, så satte jag mig ute i solen på vår uteplats. Jag började att läsa min nya bok: "Luftslottet som sprängdes" av Stieg Larsson.

 

Jimmy kom hem från stan vid tretiden. Han hade köpt jättesnygga svarta Lacoste Sport Skor på Foot Locker. Han tog sin dator och så satte han sig också på vår lilla uteplats. Fast inte i solen, utan i parasollets skugga.

 

Borzko åkte iväg med bilen vid tretiden. Han skulle först tanka bilen och kolla den lite. Och sen så skulle han hem till sin Mamma på sitt sedvanliga söndagsbesök med middag. Och förstås också uppvakta henne på Mors Dag.

 

Jimmy och jag satt på uteplatsen till femtiden. Då gick vi in och så åt vi två middag. I dag blev det mat från vår lokala pizzeria på vår gata. Jimmy åt pizza. Jag åt en pastasallad med räkor, vitlöksdressing och pizzadegsbröd till.

 

Efter maten så satte sig Jimmy på sitt rum med sin dator. Jag satte mig i soffan på vår nedre inlasade balkong. Och så varvade jag datorn och boken.

 

Vid sextiden så stack Jimmy iväg till sin kompis Kristian i Hagsätra. Själv så fortsatte jag att sitta/ligga i balkongsoffan i kvällssolen.

 

Vid sjutiden så flyttade jag på mig, och satte mig en trappa upp på den balkongen istället. Det är mycket varmare där, så det var skönare där nu. Fortsatte att läsa min bok. Och så lite dator emellanåt.

 

Vid åttatiden sen så flyttade jag inomhus. Och då blev det kökssoffan som vanligt. La ifrån mig boken för i kväll, och så blev det datorn bara istället. En massa läsande där också blev det: nyheter, bloggar, krönikor, och kolumner.

 

Vid niotiden så kom Borzko hem från sin Mamma. Han gick och la sig nästan direkt, han ska upp halvfyra i morgon bitti.

 

Jenny ringde och sa att hon skulle jobba över en timme till klockan tio. Jag lovade att jag skulle åka och hämta henne på jobbet med bilen.

 

Nu är klockan lite drygt halv tio. Ska bara blogga det här, och sen så ska jag åka iväg och hämta Jenny. När jag kommer hem sen, förmodligen vid kvart över tio, så blir det väl bara att göra sig i ordning, och sen så är det sängen som gäller vid halvelvatiden, för jag ska ju upp halvfem i morgon bitti...


Kommentarer
Postat av: Snurran

Jag får sova en hel kvart till! ;-D *kram*

2007-05-27 @ 21:56:09
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Hahaha! Lyllos dig! ;-D *Kram*

2007-05-27 @ 22:15:50
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Nu har jag läst ikapp dina uppdateringar från helgen. Många fina kort och ni tycks ha haft strålande väder?!

2007-05-27 @ 22:29:44
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Bra att du läser ikapp! Du måste ju hänga med i mitt liv! ;-D Tack för berömmet om korten! :-D Ja, vi har haft underbart väder hela helgen! :-)

2007-05-28 @ 14:48:33
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0