Dagens Dagbok - Söndagen den 6 maj 2007 - Andra halvan av dagen.

Jimmy och jag satt på balkongen till fyratiden. Sen så åt han och jag middag ihop. Efter middagen så stack han iväg med bilen till sina kompisar i Hagsätra. Jag satte mig då igen på övre balkongen, men utan dator den här gången. Nu så solade jag istället. Satt och solade i ungefär en timme, till halvsextiden. Efter den timmen så kändes det som om det nog räckte med sol för mig den här helgen. Jag vill ju inte vara alltför rosaröd i ansiktet i morgon på jobbet.

 

Jag höll sen på ett tag och fixade med lite allt möjligt här hemma. Sen när jag kände mig klar så satte jag mig i kökssoffan med datorn.

 

Vid sextiden så kom Jimmy hit med tre kompisar från Hagsätra. De satte sig uppe i vardagsrummet och tittade på ishockeymatchen i VM mellan Sverige och Finland.

 

Vid åttatiden så kom Jenny hem från jobbet. Lång dag för henne... Elva timmar sedan hon åkte iväg till jobbet. Men allt hade bara gått bra för henne i dag. Vi tog en fika ihop och en pratstund. Sen så duschade hon och gjorde sig i ordning.

 

Borzko kom hem från sin Mamma vid niotiden. Sen så gick han och la sig vid halvtiotiden, för han ska gå upp klockan halvfyra i morgon bitti.

 

Jimmy körde hem sina kompisar igen till Hagsätra vid strax efter nio.

( Glöm inte bort att läsa Jennys Blogg också! Hon har bloggat ett låååångt inlägg i dag! ;-D )


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0