Dagens Dagbok - Tisdagen den 1 maj 2007 - Andra halvan av dagen.

Jimmy tog med sig sin bärbara dator ut till köket, och sen så satt vi där vid köksbordet båda två och höll på med allt möjligt i våra datorer. Pratade gjorde vi förstås givetvis också. Vid fyratiden sen så åt vi två middag ihop. Vi åt själva, för Borzko ringde och sa att han skulle bli sen, och Jenny skulle äta middag hos Robin och komma hem senare. I dag blev det mat från vår lokala pizzeria på gatan. Jimmy åt en pizza, och jag åt en pastasallad med räkor, och med tillbehören vitlöksdressing och pizzadegsbröd.

 

Efter maten så fortsatte vi att sitta vid köksbordet med våra datorer. Åkte iväg en sväng till OKQ8 också med Jimmys bil. Jag köpte bara ett par doftgranar där. Tre stycken med vaniljdoft. En till min bil, en till toaletten, och en till badrummet. Sen när vi kom hem så tog vi med oss våra bärbara datorer, och så flyttade vi upp till vardagsrummet. Jag höll på i datorn mest, medans Jimmy tittade på Discovery Channel.


Borzko kom hem från jobbet vid sjutiden. Han åt då middag, sen så duschade han, och gjorde sig i ordning. Resten av kvällen så tittade han på teve med oss i vardagsrummet. Jenny kom också hem från sjutiden. Hon tog sin dator och så satte hon sig också med oss i vardagsrummet. Mysigt att sitta alla fyra och umgås ett par timmar. Det blir faktiskt inte så ofta som alla fyra är hemma, vakna, och sitter i samma rum, samtidigt! Men nu blir det teven och datorerna för oss alla fyra (utom Borzko som nöjer sig med teven) här i vardagsrummet resten av kvällen. 

Kommentarer
Postat av: Snurran

Ha en trevlig fortsättning på kvällen, vi ses i Arla morgonstund.. :-/

2007-05-01 @ 21:43:54
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Tack det samma! Ja, vi ses vid kvart i sex... ;-/

2007-05-01 @ 21:45:36
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0