Dagens Dagbok - Tisdagen den 1 maj 2007 - Första halvan av dagen.

Mobilen larmade klockan sju som vanligt. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så blev det gröt och fika till frukost, och så lite nyhetsläsning i datorn under tiden. Borzko hade gått upp redan klockan fyra och åkt iväg för att jobba. Samtidigt som han gick iväg, så kom Jimmy hem från sitt Valborgsfirande vid fyratiden. Han hade även med sig sin kompis Kristian hem hit, som sov över här. Jenny var inte hemma, hon sov ju hos Robin i natt.

 

Efter mina morgonrutiner och frukost så satte jag mig vid datorn i ungefär en timme. Bloggade några inlägg, och läste lite mera nyheter. Efter det så höll jag på som vanligt lite här hemma och plockade, pulade, fixade, donade, pysslade, och grejade med lite allt möjligt och omöjligt här hemma. Varvade med stunder vid datorn.

 

Sen så satte jag mig och läste ut min bok, "Tyskungen" av Camilla Läckberg. Jag började med den i fredags när jag köpte den. Sen så läste jag också i den i lördags. Ville inte läsa ut den direkt, det är så tråkigt när en bra bok tar slut direkt, så i söndags och i går så läste jag ingenting. Men nu så i dag så läste jag ut den. Recension finns i separat inlägg tidigare i dag.

 

Jimmy och Kristian vaknade och gick upp vid halvtolvtiden. De åt frukost vid tolvtiden, och då åt jag en liten lätt lunch samtidigt. Sen så satt vi ganska så länge och fikade och pratade vid köksbordet. Sen efter det så gick de in på Jimmys rum en stund. Jag höll återigen på och fixade med allt möjligt, och så varvade jag med datorstunder. Kristian åkte sen hem vid tvåtiden.


Kommentarer
Postat av: Lisen

jag gillar att du svarar på allas kommentarer. Men det är svårt och bökigt och hitta tillbaka till vilken kommentar man själv skrev, eftersom du får så många och har så många inlägg! Men hellre fler inlägg och att det bilr bökigt och hitta till kommentarerna än tvärtom! Oj det blev lite snurrigt där! Vet inte ritkgit varöfr jag skrev det där egentligen, haha! För övrigt tycker jag om din blogg, och som en ung ungdom är det kul att växla lite mellan lite äldres bloggar blandat med lite yngres. Jag läser din dotters blogg också, jag gillar båda två! Men jag har en fråga, hur får du så där så att det är massa bilder på dig högst upp? Måste man vara väldigt data tekniskt för att man ska få så? Skulle bli väldigt tacksam för svar!
Ska sammanfatta det hela med, Du har en väldigt bra blogg som är mycket rolig att omväxla med bland alla det yngre bloggarna! Tycker också det är mycket roligt att du uppdaterar dina inlägg ofta, så det alltid har kommit ett nytt inlägg så fort man spanar in;). Den här kommentaren blev lång, så den kanske kommer sticka ut lite, hehe! Hoppas du inte har något emot långa kommentarer också, för jag tycker det är så förfärligt kul att kommentera lite här och där! Särskilt och ge beröm och lite feedback! Lycka till med bloggnadet!
Mvh Lisen

2007-05-01 @ 15:38:46
Postat av: Bim

---> Lisen: Hej Lisen! Tack för din ovanligt långa kommentar! ;-D Mig gör det absolut inget att den är lång, jag gillar alla kommentarer! ;-) Men särskilt de snälla förstås!

Jag håller med dig där, att det är roligast att läsa lite blandade bloggar. Jag försöker att inte bara läsa bloggar som är skrivna av kvinnor i min ålder. Jag läser en hel del som är i min dotters ålder också. Och en del killars, både yngre och äldre. Jag gillar alla olika kategorier av bloggar också. Kanske inte så mycket modebloggarna bara.

Jag kommer faktiskt inte ihåg hur jag gjorde mina bilder högst upp. Det är ett och ett halvt år sedan, och min son hjälpte mig. Jag har tänkt rätt så länge nu att jag ska göra om det. Jag ser ju lite annorlunda ut nu tycker jag, ett och ett halvt år äldre, och så har jag ju alltid glasögon nu. När jag har gjort om det, så lovar jag att skriva hur jag gjorde.

Tack igen för din kommentar. Ha det så bra. Med vänliga hälsningar från Bim. :-D

2007-05-01 @ 16:20:06
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anonym

kan du inte lägga upp ett inlägg med dina favorit bloggar?:D

2007-05-01 @ 17:34:00
Postat av: Bim

---> Anonym: Jag la in en länk med mina favoritbloggar för ungefär två månader sen. Här är länken till det inlägget:
http://bim.blogg.se/1173006713_mina_favoritbloggar.html
Den har väl kanske förändrats lite sedan dess, jag lägger nog snart in en ny lista. Vilka är dina favoritbloggar då? ;-D

2007-05-01 @ 17:37:46
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Junitjej

~Hoppas du har haft en trevlig valborg!~

2007-05-01 @ 18:47:49
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Bim

---> Junitjej: Ja, tack! Jag har haft fyra lugna och sköna dagar! Själv då?

2007-05-01 @ 18:49:24
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Mästaren och Margarinet

Första maj är allas festdag - en ledighet mitt i smeten av arbetsdagar!

2007-05-01 @ 20:06:09
URL: http://mastarenomargarinet.blogg.se
Postat av: Bim

---> Mästaren och Margarinet: Ja, jag har haft en väldigt lugn, skön, och slapp dag i dag! :-D

2007-05-01 @ 20:09:39
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Jennifer Anser

Nämen! Vilken blogg! Jag trillade in här lite på måfå... men vilka inlägg! Och vilka uppdateringar! Något att bita i va... Har läst ett par inlägg, och blir helt slukad! Tack för att jag har hittat en ny sysselsättning

2007-05-01 @ 20:14:51
Postat av: Bim

---> Jennifer Anser: Hej och välkommen hit då! Om du var första gången här! Tack för allt beröm. Men jag måste ju faktiskt erkänna, att jag inte alltid är så här flitig på att blogga som jag har varit de senaste dagarna... Det går lite i vågor. Men just nu så tycker jag att det är så himla kul! :-D

2007-05-01 @ 20:17:14
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0