Dagens Dagbok - Tisdagen den 22 maj 2007.

Åkte hem direkt ifrån jobbet. Ingen var hemma i dag när jag kom hem. Jag höll sen på här hemma på eftermiddagen och fixade med lite allt möjligt som vanligt. Och så varvade jag förstås med datorstunder.

 

Jenny kom hem från skolan vid fyratiden. Och Jimmy kom hem från jobbet vid halvfemtiden. Vi tre åt då middag sen vid strax efter halvfem. Satt och pratade en stund också.

 

Sen efter middagen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning. Jenny satte sig på rummet vid sin dator. Och hon pluggade även en del också.

 

När Jimmy och jag var klar så stack vi ut en sväng med hans bil. Först så åkte vi till OKQ8 för han skulle tanka. Sen så tog vi en sväng för att kolla och fixa lite med min GPS i mobilen. Vi åkte till Trångsund och sen hem igen, fast inte Nynäsvägen, utan på lite småvägar.

 

När vi kom hem igen så satte vi oss båda två vid köksbordet med våra datorer.

 

Borzko kom hem från jobbet vid sextiden. Han åt då middag, och sen så duschade han och gjorde sig i ordning.

 

Vid kvart över sju så gick Borzko och jag iväg till Centrum. Vi skulle på årsmöte i vår bostadsrättsförening som heter Härden klockan halvåtta. Mötet hölls i Centrumkyrkans lokaler. Vi var väl cirka ett femtiotal personer där. Många frågor, synpunkter, och motioner var det, så mötet tog ganska så precis två timmar.

 

Vi kom hem igen vid strax efter halvtio. Jenny var hemma, hon hade pluggat och suttit vid datorn större delen av kvällen. Jimmy hade åkt till Hagsätra för att träffa sina kompisar.

 

När vi kom hem så fixade Borzko i ordning sina frukostmackor, och sin lunchmatlåda, som han alltid har med sig till jobbet varje dag. Sen så gick han och la sig vid tiotiden, för han ska upp vid fyratiden i morgon bitti.

 

Själv så satte jag mig vid datorn en stund som vanligt. Svarade på några mail, och även på några kommentarer. Läste lite bloggar och lite nyheter. Och så bloggade jag det här förstås.

 

Kolla gärna in Jennys blogg även i dag! Hon har bloggat massor! Och många fotografier!


Kommentarer
Postat av: Snurran

Jasså det var DÄR ni var! Jag undrade just varför ni hade lämnat Jenny ensam hemma.. ;-D *kram*

2007-05-22 @ 22:27:59
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Snurran

Jasså det var DÄR du var! ;-D Jag undrade just varför Jenny var ENSAM hemma!! *kram*

2007-05-22 @ 22:29:04
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Hahaha! Ja, det är ju inte ofta jag är borta på kvällarna precis! ;-D

2007-05-23 @ 16:37:15
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Snurran: ;-)

2007-05-23 @ 16:37:35
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0