Dagens Dagbok - Tisdagen den 8 maj 2007

Åkte hem direkt efter jobbet. Jenny var hemma när jag kom hem. Hon hade varit i skolan i dag, för hon mådde bättre i dag. Inte riktigt bra i och för sig, men bättre. Hon har förmiddagsundervisning den här veckan, så hon var hemma tidigt.

 

Jag höll på som vanligt här under eftermiddagen. Fixade, donade, pysslade, plockade, och grejade med lite allt möjligt och omöjligt här hemma. Och så varvade jag med datorstunder förstås också.

 

Vi väntade på att Jimmy skulle komma hem från jobbet, för att vi sen alla tre skulle åka iväg. Men han hörde av sig vid fyratiden och meddelande att han skulle vara med på ett möte på jobbet, och han skulle komma senare om han hann.

 

Så vid halvfemtiden så åkte jag och Jenny iväg. Vi åkte iväg och hämtade upp min Mamma i Örby, och sen så åkte vi vidare mot Kristineberg, som ligger längst ut på Kungsholmen.

 

Jag bodde där under tre år mellan jag var 19 år och 22 år. Innan det så bodde min Mormor där i många år. Det är väldigt vackert där, speciellt så här års när häggarna blommar. Det har blivit någon sorts tradition att jag, min Mamma, Jimmy och Jenny åker dit och promenerar, fotograferar, och sen går och äter och/eller fikar på Solstugan i Fredhäll.

 

När vi kom dit vid femtiden så gick vi sen runt och promenerade i cirka en timme. Vid sextiden sen så gick vi till Solstugan och åt middag. Tyvärr så var det så pass kallt och blåsigt, så vi kunde inte sitta på den fina uteserveringen där man har utsikt över vattnet. Jimmys möte blev långt, så han kom inte och mötte upp med oss.

 

Jag åt Pasta Pesto (pasta, pesto, räkor, rostade pinjenötter, ruccola), och det var jättegott. Efter maten så drack jag en caffe latte. Vi satt där i cirka en och en halv timme och pratade. Sen vi halvåttatiden så åkte vi hemåt.

 

Skjutsade hem Mamma till Örby, och sen så åkte Jenny och jag hem till Farsta. Kom hem vid åttatiden. Jimmy hade kommit hem från jobbet vid sjutiden, ätit, duschat, och sen åkt hem till sin kompis Kristian i Hagsätra. Borzko hade kommit hem från jobbet vid halvsjutiden, ätit, duschat, och sen så satt han och läste i sin bok större delen av kvällen. För mig och Jenny så blev det mest tid vid våra datorer resten av kvällen. Vi satt båda två i köket.

 

Tolv fotografier från kvällen kommer strax i ett separat inlägg.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Vilken mysig eftermiddag/kväll! Synd att inte hela familjen kunde vara med... :-/

2007-05-08 @ 22:08:59
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Vi har bestämt att vi ska dit och äta middag en VARM kväll i sommar, när man kan sitta på uteserveringen, och då ska alla tre killarna med också. (Min Pappa, Borzko, och Jimmy!) ;-D

2007-05-08 @ 22:10:47
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0