Dagens Dagbok - Torsdagen den 17 maj 2007 - Andra halvan av dagen.

Vid kvart i fyra så stack Jimmy och jag iväg för att hämta upp Jenny på jobbet, för hon slutade klockan fyra. Åkte sen direkt hem igen. Borzko kom sen hem vid femtiden. Då åt vi alla fyra middag tillsammans. Det är inte ofta som vi äter alla fyra tillsammans, så det är alltid lika trevligt när det blir av. Satt sen kvar länge vid bordet och pratade sen när vi var klara med maten.

 

Efter middagen så gick både Jenny och Borzko in i tur och ordning och duschade och gjorde sig i ordning. Jimmy och jag satt vid köksbordet med våra datorer. När Borzko var klar så satte han sig och läste i en ny bok.

 

När Jenny var klar så stack hon iväg vid strax före sex. Hon skulle möta upp med sina tjejkompisar, och så skulle de på fest hos en tjej norr om stan.

 

Borzko, Jimmy, och jag flyttade upp till vardagsrummet vid sjutiden. Sen så satt vi alla tre och slötittade lite på teve. Först blev det två avsnitt av "Vänner" på Kanal 5, och sen så tittade vi på avsnitt fem av en ny serie "Kyle XY", också på femman. Och så åt vi fruktsalladen som jag hade gjort tidigare på dagen, till den hade vi mild lättyoghurt med vaniljsmak.

 

Borzko gick och la sig vid tiotiden. Han ska jobba i morgon också, och ska gå upp klockan fyra.

 

Serien som vi såg på, "Kyle XY", var bra och lite ovanlig. Så Jimmy laddade ner de första fyra avsnitten som vi inte hade sett, och sen så tittade han och jag på dem. Fyra avsnitt på fyrtiofem minuter vardera, det blev tre timmars tittande mellan nio och tolv.

 

Nu är klockan kvart över tolv. Jimmy gick precis och la sig. Han ska upp klockan sex i morgon bitti och åka och jobba. Borzko sover sedan förut. Jenny messade förut att hon är på väg från festen och åker nu hem till Robin för att sova där. Hon ringer mig när hon är framme. Jag ska blogga det här, och sen läsa lite bloggar och nyheter, och sen så blir det sängen för mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0