Dagens Dagbok - Torsdagen den 17 maj 2007 - Första halvan av dagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse, precis som nästan alltid på mina lediga dagar. Jag gick upp, duschade, gjorde mig i ordning, och sen så åt jag frukost förstås. Lite nyhetsläsning i datorn blev det också.

 

Jenny hade gått upp redan klockan fem, och Borzko hade gått upp klockan sex. Strax efter sex så åkte de båda två iväg. Borzko körde Jenny till jobbet i lastbilen, och sen så åkte han vidare till sitt eget jobb. Både Jenny och Borzko skulle börja att jobba klockan sju i dag. Jimmy var inte hemma, han sov över hos sin kompis Kristian efter deras krogbesök i natt.

 

Vid niotiden så gav jag mig iväg ut på en promenad. Det var inte speciellt skönt ute. Molnigt och blåsigt med en kall vind. Jag gick ungefär till Tallkrogen, och sen så vände jag och gick hem igen. Cirka en timme och en kvart blev promenaden. Lyssnade på radion i mobilen under tiden, och testade även att gå med GPS:n. Fick inte GPS:n att fungera riktigt som jag ville, den ville hela tiden tro att jag körde bil, och inte att jag gick för fots.

 

Hemma vid halvelvatiden igen. Satte mig en stund vid datorn då. Läste lite bloggar och nyheter i en halvtimme ungefär. Sen vid elvatiden så gick jag upp och satte mig på övervåningen i fåtöljen i vardagsrummet, och började att läsa en bok: "Tillsammans" av Denise Rudberg.

 

Läste i ungefär en timme till klockan tolv. Då gick jag ner till undervåningen och så åt jag lite lätt lunch och tog en fika. Efter det så gick jag upp och fortsatte att läsa i boken. Efter ungefär en timmes läsande till så var boken slut. Gick ner till undervåningen igen och satte mig vid datorn, och så skrev jag en recension på boken, som jag sen bloggade i ett separat inlägg.

 

Vid ettiden så kom Jimmy hem. Han hade åkt buss hem från sin kompis Kristian i Hagsätra där han hade sovit i natt efter deras krogbesök. Han duschade och gjorde sig i ordning. Sen när han var klar så gick vi två en sväng till Centrum.

 

Vi tog med både min mobil och aktiverade GPS:en och så tog vi med Jimmys GPS. Och sen så testade vi och jämförde med att få dem att fungera när vi gick till fots. Men vi fick inte min att fungera, den ville bara tro att vi körde bil. Jimmys fungerade perfekt. Så jag har nu mailat till Nokia för att få lite råd och tips.

 

Vi gick till Hemköp och köpte frukt för jag var sugen på att äta fruktsallad till kvällen. Och sen så gick vi hem igen. När vi kom hem så tog vi en fika, och Jimmy åt lite lätt lunch. Jag ställde mig och gjorde i ordning fruktsalladen. Och sen så bloggade jag en bild på fruktsalladen.


Efter det så satt vi båda två vid köksbordet med våra bärbara datorer och höll på med lite allt möjligt. Jag laddade bland annat ner en RSS-läsare. Har tänkt på det länge, men det har inte blivit av. Nu slipper jag kolla era bloggar så ofta om ni har uppdaterat.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Du verkar också ha haft en skön och trevlig dag!

2007-05-17 @ 22:22:15
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Absolut! Och den andra halvan har också varit bra! ;-D

2007-05-17 @ 22:23:54
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0