Dagens Dagbok - Torsdagen den 24 maj 2007.

Åkte hem direkt efter jobbet. Höll sen på och fixade här hemma med lite allt möjligt som vanligt.

 

Vid halvtretiden så kom Jenny hem från skolan. Hon hade egentligen tänkt ha en lugn eftermiddag och kväll hemma. Men så blev det inte. För de ringde från McDonalds och sa att det var kris, kaos, och personalbrist där, och frågade om hon kunde komma och jobba. Och snäll som hon är, så sa hon ja till det.

 

Och snäll som även jag är, så skjutsade jag henne till jobbet vid strax före tre. Jag lämnade av henne där, och sen så åkte jag hem igen. Jag parkerade bara bilen, och sen så gick jag till Centrum. Handlade en bok och två ramar, som jag har lagt in bilder på i tidigare inlägg.

 

Väl hemma igen så höll jag återigen på och fixade med lite allt möjligt här hemma. Varvade med lite stunder vid datorn också.

 

Jimmy kom hem från jobbet vid halvfemtiden. Då åt vi två middag tillsammans. Sen så duschade han och gjorde sig i ordning.

 

När Jimmy var klar så åkte vi iväg för att storhandla på Willys i Länna. I dag blev det tio fulla plastkassar för cirka 1.400:- kronor. Hem igen sen, och så blev det uppackning av allt i kyl, frys, skafferi, och städskåp.

 

Borzko kom hem från jobbet vid sjutiden. Han åt middag då, och sen så duschade han och gjorde sig i ordning.

 

Jimmy och jag tog en sväng till Centrum vid halvåttatiden för Jimmy var så godissugen. Han köpte godis, men för en gångs skull så gjorde inte jag det, jag köpte bara frukt.

 

Sen så satt Jimmy och jag med våra datorer vid köksbordet en stund och höll på med allt möjligt. Borzko satt och bläddrade i textteve ett tag. Sen så gick han och la sig vid kvart över nio, han ska upp halvfyra i morgon bitti.

 

Vid kvart i nio så stack Jimmy iväg med sin bil. Eftersom han också är snäll, så åkte han iväg för att hämta upp Jenny på jobbet när hon slutade klockan nio. De kom hem vid kvart över nio.

 

Resten av kvällen så satt jag, Jimmy, och Jenny vid köksbordet alla tre, med våra bärbara datorer.


Kommentarer
Postat av: trogen läsare

Hej Bim!
Som en lång och trogen läsare, som fascineras av erat liv beskrivet i detalj, det känns nästan som att läsa "truman show, så har en fråga förvirrat mitt sinne väldigt länge. Alltid när medlemmerna i eran famlij "kommer hem" så beskriver du att de, citat, gör sig i ordning. Vad betyder det? Vi har debatterat frågan livligt inom familjen. Några gissningar
1)
Att de borstar tänderna för att gå och lägga sig
2)
Att de "gör sig i ordning", dvs du påstår att de var i oordning när de varit på jobbet/skolan osv.
3) Vi vet inte
Bringa klarhet i denna fråga är du snäll?

2007-05-24 @ 23:00:47
Postat av: Bim

---> Trogen läsare: Ja, du... Vad ska jag svara på din långa fråga!? Det känns ju lite som om du driver med mig... Gillar ju inte när man inte kan skriva ut namn, hemsidesadress, och / eller e-mailadress... Ibland tänker jag att jag ska sluta att svara på anonyma kommentarer. Jag vet ju inte om de är seriöst menade eller om man driver med mig...
Ja, jag skriver väldigt detaljerat. Men jag måste ju än en gång poängtera att det är massor som jag inte skriver! Jag utelämnar faktiskt en hel del... och jag ändrar också på saker ibland... Det hoppas jag verkligen att alla förstår! Jag skulle till exempel aldrig skriva om mitt kärleksliv! Inte heller familjens gräl! Och så finns det massor med andra saker som jag faktiskt inte skriver om!
Meningen "gör sig i ordning", tror jag nog att du förstår vad jag menar med. När Borzko och Jimmy kommer hem från jobbet så duschar de och "gör sig i ordning". Det innebär väl typ att de rakar sig, kanske fixar till håret, byter om till privata kläder, o.s.v. Borstar tänderna gör de självklart inte förrän de går och lägger sig. Om de var i "oordning" på jobbet!? Ja, om man menar med det att de var oduschade, och ofixade i håret, och orakade, och klädda i arbetskläder, så JA!
Är du nöjd med svaret? Och familjen också? Så slipper ni att debattera det mera!

2007-05-25 @ 15:29:32
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Alexandra

Skit i de anonyma kommenterarna, de verkar inte ha ngt liv när de måste diskutera ditt liv med sin familj. Det är din dagbok och du får skriva om vad som helst.

2007-05-26 @ 12:39:12
Postat av: Bim

---> Alexandra: Tack för din kommentar! Du har helt rätt! :-D

2007-05-26 @ 16:36:30
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0