Dagens Dagbok - Torsdagen den 3 maj 2007

Blogg.se behagade inte fungera i går kväll när jag skulle uppdatera min dagbok... Inte heller gick det att mobilblogga... Så därför lägger jag in torsdagens dagbok i dag, fredag istället.

-------------  

När jag hade slutat på jobbet så åkte jag till Högdalen med Snurran i hennes bil. Hon skulle ändå dit för att träna och det passade mig bra eftersom då kom jag en bit på väg hemåt. Första gången som jag åkte kommunalt från jobbet i dag faktiskt. Jag tog bussen från Högdalen och hem till Farsta, och det gick snabbt och smidigt. Hade en bok med mig att läsa, så då var det inte så tråkigt.

 

När jag kom hem så höll jag på precis som nästan alla andra eftermiddagar. Alltså så höll jag på här hemma och fixade med lite allt möjligt, och så varvade jag med datorstunder. La in alla fotografierna från min EFIT-fotografering i går bland annat.

 

Vid halvfemtiden så kom Jimmy hem från jobbet med min bil. Han hämtade bara upp mig, och sen så åkte vi direkt till bilverkstan i Huddinge och hämtade hans bil. Nu ska allt vara fixat inför ombesiktningen och efter Jimmys krock. Mycket pengar har han lagt ner på sin bil nu...

 

När vi kom till Farsta igen så åkte vi en sväng till Centrum. Först så var vi på Hemköp där Jimmy och jag hämtade ut varsitt paket. Han hade skickat efter ett nytt batteri till sin bärbara dator, och jag hade skickat efter ett nytt batteri till min mobiltelefon.

 

Sen så var vi till Farsta Speltjänst där jag hade ännu ett paket att hämta ut. Tio böcker från Adlibris var det i det paketet. Jimmy köpte också en stock snus innan vi åkte hem.

 

Jenny var hemma när vi kom hem vid sextiden. Vi tre åt då middag på en gång. Efter middagen sen så stack Jimmy iväg en sväng till Hagsätra för att möta upp med några kompisar.

 

Jenny satt i sitt rum, pluggade lite, läste lite, och satt vid datorn förstås också. Jag satt i köket med min dator som vanligt.

 

Borzko kom hem från jobbet vid sjutiden. Han åt middag då, sen så duschade han, och sen så läste han i sin bok större delen av kvällen.

 

Jenny och jag fikade vid niotiden och hade en liten pratstund. Jimmy kom hem vid halvtiotiden och satt sen en stund med mig i köket.

 

Och i morgon är det fredag! Wiieee!!!! ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0