Dagens Jobb - Måndagen den 7 maj 2007

Måndag igen, och jobb precis som vanligt igen... Gick upp klockan halv fem, precis som jag gör på alla jobbardagar. Duschade och gjorde mig i ordning. Gick ut till bilen vid strax efter halv sex. Kom fram till jobbet vid kvart i sex. Larmade av, och gick in. Bytte om till arbetskläder, och så började jag jobba strax före sex.

 

Den här veckan så är jag först halva dagen i skalen och fixar grönsakerna. Den andra halvan av dagen så är jag i diskrummet och plockar disk, och har hand om grovdisken.


I dag serverade vi kyckling nuggets, kokt ris, och sötsur sås. Vi var fulltalig personalstyrka i dag. Allt flöt på bara bra, och inget speciellt hände i dag.


Kommentarer
Postat av: Junitjej

Kolla in fjärilar här:
http://junitjej.blogg.se/1178554904_fjrilar.html
Idag fick vi ugnspannkaka till lunch i bamba. Personligen tycker jag inte att det är någon lunch, utan mer mellanmål. Detsamma med blodpudding. Vad tycker du?

2007-05-07 @ 18:56:21
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Bim

---> Junitjej: Okej! Jag ska kolla in era fjärilar! :-)

Ugnspannkaka har vi inte haft på länge i vår skola. Men vanlig tunnpannkaka har vi ganska så ofta. Jag kan nog lite hålla med dig. Tycker inte att varken ugnspannkaka, tunnpannkaka, våfflor, blodpudding, m.m, är någon "riktig" mat. Men ungarna älskar ju det! ;-)

2007-05-07 @ 20:02:48
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0