Dagens Jobb - Torsdagen den 31 maj 2007

Jobbade förstås som vanligt även i dag. Jag var även i dag först halva dagen i skalen och fixade grönsakerna. Och sen så var jag andra halvan av dagen i diskrummet och diskade.

 

I dag serverade vi "smått och gott", och det innebar att husmor, kokerskan, och dietkokerskan rensade frysen inför sommarlovet. Så vi hade massor med olika rätter i dag. Bland annat: chicken nuggets, kåldolmar, tortellini, korv, pasta, kycklingschnitzlar, med mera.

 

Grovdiskmaskinen vägrade att fungera i dag. Vaktmästarna var och tittade på den, men de fick inte igång den. Vi ringde till reparatörer, men de hann inte komma i dag. Så vi fick diska alla bleck i den vanliga diskmaskinen, och det blev ju en massa extrajobb.

 

Så det blev därför en stressig dag för mig och min kollega som jobbar i diskplocken/grovdisken den här veckan. I slutet av lunchserveringen så fick vi i alla fall lite hjälp av en annan av kollegerna.


Kommentarer
Postat av: Emma

kan inte ni komma och göra mat i min skola? :P ni värkar ha så god mat:) våran är bara äcklig d:

2007-05-31 @ 21:26:58
URL: http://empur.blogg.se
Postat av: Bim

---> Emma: Ja, jag tycker i alla fall att vi har jättebra mat! ;-D Nej, men faktiskt så är det väldigt få elever som klagar på maten i vår skola! :-)

2007-06-01 @ 15:30:46
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0