Dagens Länk - 070506.

"Dagens Länk" i dag, söndagen den 6 maj, är tagen från gårdagens Expressen. Även om jag inte längre läser Lindas Skugges Blogg så tycker jag att det är sorgligt att någon ska tvingas sluta att blogga på grund av trakasserier. Jag har även läst förut om bloggare som har blivit så utsatta så de inte har orkat med att fortsätta att blogga. Själv så har jag väl några gånger fått elaka kommentarer och man blir ju inte direkt glad av dem... Skulle jag bli ofta trakasserad så skulle jag nog också fundera på att sluta att blogga. Här är länk till artikeln.

-------------  

Uppdaterad klockan 20:55.

Det var så många som har skrivit om det här i sina bloggar, så jag lägger ut några länkar till deras inlägg:

Linda Skugge

Karolina Lassbo

"Ett liv i exil"

Annika Bryn

Alex Schulman


Kommentarer
Postat av: En Södertäljebos Liv II

Man tycker folk ska ha bättre saker att göra än att skriva elakt på folks bloggar. Jag har bara fått ett otäckt meddelande och det var när jag skrev om graviditetsv. 29, då var det en kille som fortsatte min text med att det var 10v försent att göra abort.. bla bla bla... elakt att skriva så, tur jag inte tar åt mig utan bara låter det vara.

2007-05-06 @ 20:16:33
URL: http://massablaj.blogspot.com
Postat av: Bim

---> En Södertäljebos Liv II: Ja, visst ska man inte ta åt sig... Men jag tycker att man gör det lite grann i alla fall... Tyvärr... :-(

2007-05-06 @ 20:19:14
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0