"Hälsa alla andra kändisar" av Karin Ahlborg

image144

---------    

Recension av boken: "Hälsa alla andra kändisar" av Karin Ahlborg. (Genre: Svensk Skönlitteratur.)
  

---------    

"Jamen, hur kunde det bli så här nu då?
Kindpussad av Bindefeld och fotmasserad av Markoolio.

Det var faktiskt bara en vanlig dag när Linda, mammaledig och svårt uttråkad, snubblade in i kändisvärlden. Med hjälp av grymt sexiga kvällstidningsreportern Martin byter Linda raskt bort blöjor, syltmackor och O'boy mot glammiga kändisfester och flashiga löpsedlar. Skithärligt! Om det inte vore för katastrofen som närmar sig allt snabbare. Och när den väl är ett faktum sätts Lindas uppfinningsrikedom på prov. Hennes hämnd blir en chock för Kvällstidningen.

Karin Ahlborgs bok är en träffsäker och roande berättelse i rasande tempo om kändiskulten och kvällstidningsvärlden. Som fyrabarnsmamma och efter 18 år som bland annat nöjeschef och nyhetschef på Aftonbladet känner hon sig lika förtrogen med kändisfester och löpsedlar som med fiskpinnar och välling allt för tidigt på morgonen." 

(Kopierat från adlibris.se) 

---------    


För övrig information gå till direktlänk på adlibris.se.

 

---------  

 

Den här boken vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om egentligen. Den var faktiskt både bra och dålig. Rolig var den, men också konstig. Lättläst var den, och man var nyfiken på hur det skulle gå och hur den skulle sluta. Men den kändes samtidigt så "B" på något sätt. ///Bim.

 
---------    

Betyg: 2,5 av 5. 

 ---------  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0