Jimmys nya jobb! :-)

I dag har Jimmy börjat på sitt nya jobb. Han slutade ju på McDonalds i torsdags. Där hade han jobbat i fyra år. Först på deltid i tre år, och sen på heltid i ett år.

 

Nu är han anställd på City Consulting. Det är som typ en uthyrningsfirma. Så han är anställd där, men han ska nu vara på Tullinge Brädgård. Där ska han jobba som lagerarbetare och hjälpa till med allt möjligt, och så ska han också köra leveranser med en liten lätt lastbil som man kan köra på B-körkort.

 

Han var jätteglad och nöjd när han kom hem i dag. Han tyckte att allting verkade jättebra. (Bilden i förra inlägget är baksidan på hans tröja!)


Kommentarer
Postat av: Niclas

Har inte Jimmy funderat på att börja blogga? Eftersom både mor och dotter gör det. Och han verkar ju gilla datorer han också. Men han kanske tycker att det räcker med två bloggar från samma familj... skrattar

2007-05-02 @ 18:52:48
URL: http://niclasp.blogspot.com/
Postat av: Bim

---> Niclas: Nej, tyvärr så vill han inte det! Jag har frågat honom massor med gånger! För han sitter ju nästan all sin fritid framför datorn. Men han gillar inte att skriva säger han. (Han gillar ju inte att läsa böcker heller). Han chattar mest, och så spelar han mycket spel, just nu mest WOW. Så han tycker nog att det räcker med min och Jennys! ;-D

2007-05-02 @ 18:55:53
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Hihi vi som pratade om Tullinge brädgård på jobbet idag! har de lördagsöppet eller?
Som svar på din fråga: Självklart får du skjuts till Högdalen i morgon!

2007-05-02 @ 19:58:58
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Hahaha! Ja, konstigt! ;-) Har ingen aning om de har lördagsöppet! Kolla hemsidan, följ länken! Jättebra att jag får skjuts till Högdalen! Tackar! :-)

2007-05-02 @ 20:01:33
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0