Några fler ord bara...

---------  

 

Måndag igen i morgon... Och en hel femdagarsvecka är det den här veckan. Jag vet att vi kommer att ha en personal färre i tre dagar också, för en av kollegerna ska på kurs, så då blir det lite tuffare. Hoppas bara att ingen blir sjuk då samtidigt bara...

 

---------  

 

Det blir ingen "Dagens Länk" i dag. Jag har redan tröttnat på att lägga in en länk varje dag, så i fortsättningen så blir det bara länkar någon gång ibland.

 

---------  

 

I dag tycker jag i alla fall att ni ska läsa Jennys blogg, och se alla hennes fotografier från festen som hon hade här hemma i går kväll.

 

---------  

Och så måste jag ju bara säga att det har varit fyra härliga lediga dagar! :-D

---------  


Jag är jätteglad över att ha så pass många läsare som jag har, just nu ligger det väl runt fyrahundra unika läsare per dag tror jag ungefär. Men jag tycker det är synd att det är så få av er som skriver några kommentarer. Kommentera gärna mera!

 

---------  


Kommentarer
Postat av: Katrin

Trevlig blogg, man känner sig hemma!

2007-05-21 @ 07:53:26
Postat av: rebecka

måste bara säga att jag tycker att verkar vara en underbar person och en underbar mamma!
lycka till med allt!
/rebecka

2007-05-21 @ 13:02:05
Postat av: Bim

---> Katrin: Tack så mycket! Kul att du tycker så! :-D

2007-05-21 @ 15:04:23
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Rebecka: Men tack snälla du! Det var himla gulligt sagt! :-D

2007-05-21 @ 15:05:13
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anonym

Vad tycker du om att jenny har bilder på när dem dricker alkohol? är det okej för dig?

2007-05-21 @ 17:01:45
Postat av: Bim

---> Anonym: Ja, egentligen så har jag inte ens lust att svara på en så pass privat fråga till någon som inte kan skriva sitt namn/hemsida/e-mailadress. Om jag ska vara öppen och ärlig, så tycker jag att den som frågar också faktiskt kan vara det. Men okej, jag gör det ändå.
Jenny får inte dricka för mig. Hon har någon gång fått dricka lite grann, hon går ju mot sitt artonde år. Hennes tjejkompisar dricker, och det vet jag, och det är ju faktiskt inte min sak. När hon hade festen här, så fick inte tjejerna dricka här. Om de gjorde det i alla fall, det vet jag inte. Killarna som var här (bland annat Jennys bror och Jennys pojkvän) är alla över nitton år, så de drack öl här, och det var helt okej för mig.
Bilderna som Jenny har i bloggen, när tjejerna har vodkaflaskor på bordet, är inte här hemifrån. De är tagna efteråt, dit de åkte till efter att de var här.
Jag kan väl som "Mamma" och "gammal" tycka att hon kanske egentligen inte behöver lägga ut bilder med vodkaflaskor på. Men hon och jag kan ju inte tycka lika i allt. Hon måste ju få bestämma själv också.
Jag är stolt och glad över Jenny. Jag litar på henne och hennes omdöme. Sen att hon inte är någon "ängel" det är jag medveten om. Men det skulle jag inte vilja att hon var heller.

2007-05-21 @ 18:54:21
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: annebelle

Bra svarat, Bim! Det är svårt det här med respekt och integritet på nätet. När man läser bloggar måste man ju vara medveten om att det man får se och läsa bara är en del av en större helhet. Men alla verkar inte förstå och/eller respektera det.

2007-05-21 @ 19:03:08
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: Bim

---> Annebelle: Tack snälla du för dina ord! När jag skriver såna svar så är de ju inte bara svar till den som frågar, utan till alla andra som läser också. Annars så skulle jag kanske ta bort frågan och strunta i den. Men ibland kan det vara skönt att försöka att förklara vad man tycker och tänker. Och visst är det så! Även om jag skriver detaljerat och personligt, så är det ju ändå massor som jag inte skriver!

2007-05-21 @ 19:10:31
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0