"Stigma" av Åsa Schwarz

image309

 ---------    

Recension av boken: "Stigma" av Åsa Schwarz. (Genre: Skönlitteratur.)  

---------    

"Stigma är en ond, djävulsk berättelse om hur någonting ur den mytologiska historiens djup förföljer en chartergrupp från Alperna till Stockolm. Det är uppföljaren till Åsa Schwarz uppmärksammade debutroman "Och fjättra Lilith i kedjor" och ingår i samma serie.

I Bibliothèque de l'Arsenal i Paris vilar en översättning av skrift från medeltiden. Ett lik stiger långsamt till ytan i en döende glaciär. De har ett gemensamt: de borde aldrig någonsin bli återfunna.

Lena är på charterresa i franska Alperna. Efter en vandring bland berg och glaciärer ser hon hur hennes gudmor långsamt förvandlas utan att kunna sätta fingret på vad som är fel. De återvänder till Stockholm och hoppas på att allt bara var en ond dröm men infernot har följt med på flyget...

"STIGMA" är den andra i Åsa Schwarz serie där studenten Anna sugs in i gastkramande mysterier bland onda andar, historia och ockultism."

(Kopierat från adlibris.se) 

---------    


För bild och övrig information gå till direktlänk på adlibris.se.

 

---------  

 

 För ett par månader sen så läste jag Åsa Schwarz första bok. "Och fjättra Lilith i kedjor". Jag tyckte att den var mycket bra. Recension på boken finns via den här länken, och jag gav den betyg 4 av 5.  

Jag såg mycket fram emot Åsa Schwarz andra bok: "Stigma" och hoppades på att den skulle vara lika bra som hennes första bok. Men det tyckte jag tyvärr inte... Jag tyckte att den här boken var ganska så konstig, invecklad, och svår att förstå. Tröttnade på den efter halva, och läste den andra halvan väldigt slarvigt... ///Bim.

 
---------    

Betyg:  2 av 5.  

---------    

Kommentarer
Postat av: Junitjej

~Vad tycker du om min nya design?~

2007-05-26 @ 21:04:44
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Bim

---> Junitjej: Jättefin! :-)

2007-05-26 @ 21:07:10
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0