Ännu en ledig dag i dag! :-D

Ja, i dag så har jag då alltså ännu en ledig dag! Dagen i går blev ju en toppendag. Och dagen i dag blir nog säkert lika bra den.

I går kväll så satt jag och slöade med datorn fram till ettiden, då jag gick och la mig. Och sen så gick jag upp klockan sju i morse som vanligt. Nu har jag gjort mig i ordning, ätit frukost, och läst lite nyheter.

Jag ska även i dag möta upp med Jenny i stan. Vi hade inget speciellt för oss någon av oss, så då beslöt vi oss för att ses i dag också.

Precis som i går, så ska vi ses vid tiotiden vid Medborgarplatsen. Sen promenerar vi, även i dag, in till City. Så småningom så går vi och lunchar och fikar. Och sen så tänkte vi gå på bio vid ettiden. Vi tänkte se den nya svenska thrillern "Solstorm".

Sen när den är slut vid tretiden, så åker Jenny hem till Jocke i Södertälje igen. Hon ska sen sova där både i kväll och i morgon kväll. Hans dotter Tindra kommer dit också.

Själv så åker jag hem. Och så umgås jag med Jimmy och Borzko i kväll. Jimmy är väl åtminstone hemma på sena eftermiddagen och tidiga kvällen. Han ska säkert spela sitt nya datorspel "Hellgate: London". Sen vet jag inte om han ska iväg ut senare på kvällen. Borzko kommer väl förhoppningsvis inte alltför sent hem från jobbet när det är fredag.

I kväll så ska jag förstås titta på "Idol". Och så ska jag spela in "Isprinsessan" som går samtidigt, och så kollar jag på det lite senare i kväll. Jag ser fram emot den serien. Jag gillar ju verkligen Camilla Läckbergs böcker, så jag tror att den kan vara bra.

I går så körde jag ju Mobil-Bloggning hela dagen. Det var riktigt kul, så jag tror att jag ska göra det i dag också. Det blir väl i och för sig rätt så lika fotografier som i går, men det är roligt ändå.

Väldigt aktiv bloggdag blev det för mig i går. Hela tjugo inlägg blev det under dagen. Det är nog rekord för mig.

I dag så är det strålande sol här. Men det blåser typ halv storm... Och det är bara 2,5 grader ute. Så det är nog väldigt kallt. Men, men, bättre än regn i alla fall!

Ha nu en skön fredag allihopa! Och ha sen en trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Josefin

Jag har också stora förhoppningar på Isprinsessan ikväll. Vi får se sen efter vi har sett första avsnittet om den kunde leva upp till våra förväntningar.

2007-11-02 @ 10:05:29
Postat av: Bim

---> Josefin: Ja, jag hoppas verkligen att den är bra. Skriv gärna senare vad du tyckte!

2007-11-02 @ 17:37:49
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0