Dagens Dagbok - Fredagen den 16 november 2007 - Kvällen.

Jenny åt sen middag, och så packade hon ner lite grejer att ha hos Jocke i helgen. Sen vid halvsjutiden så åkte jag, Jimmy, och Jenny iväg i bilen. Först så åkte vi till Älvsjö Station där Jimmy och jag släppte av Jenny. Hon skulle sen ta pendeltåget till Södertälje och hem till Jocke.


Jimmy och jag åkte hem till Farsta igen, fast först till Centrum. Väl där så var vi på HemKöp och så handlade vi matvaror för 350:- kronor. Sen så åkte vi hem.


Efter uppackning av varorna så satte vi oss båda två uppe i vardagsrummet med våra datorer. Vi höll båda två på i datorerna en stund, och sen klockan åtta så satte vi igång teven. Sen så tittade och lyssnade vi på Idol. Åt en massa gott gjorde vi också.


Borzko kom hem från jobbet först vid halvniotiden i kväll. Han åt middag då, och sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Efter det så gick han och la sig direkt. Han var trött efter sin långa arbetsdag i dag. Och han sov bara cirka fyra timmar i går natt, eftersom vi var på Globen i går. Och så ska han upp halvfem i morgon bitti, för han jobbar extra i morgon.


Efter första delen av Idol-programmet så satte vi igång Nintendo Wii istället. Först så spelade vi nya Mario-spelet en stund, Super Mario Galaxy. Sen så spelade vi det nya Lego-spelet en stund, Star Wars Lego - the complete saga.


Nu sitter jag med datorn i knäet istället, och Jimmy spelar Zelda-spelet, The legend of Zelda - Twilight princess.


Kommentarer
Postat av: Jenny Kullin

Vi ses ikväll Mamma :)

2007-11-17 @ 09:19:10
URL: http://jennykullin.blogg.se
Postat av: Bim

---> Jenny Kullin. Ja, det gör vi! Min lilla stora Tufsan! ;-D

2007-11-17 @ 10:16:25
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0