Dagens Dagbok - Fredagen den 2 november 2007 - Eftermiddagen.

När vi hade lunchat och fikat klart så gick vi bort till bion, Filmstaden Sergel vid Hötorget, där vi skulle se filmen "Solstorm". Filmen började vid halvtvå, och var slut vid kvart över tre. Jenny köpte popcorn och läsk, själv så köpte jag bara två askar Läkerol. Recension av filmen kommer i ett separat inlägg.


När filmen var slut så gick vi mot tunnelbanan och pendeltåget. Jenny gick till pendeltåget och åkte hem till Jocke i Södertälje. Och jag gick till tunnelbanan och åkte hem till Farsta.


Jag kom hem vid fyratiden. Jimmy hade kommit hem från jobbet strax före. Han duschade och gjorde sig i ordning. Och sen så åt han och jag middag tillsammans. Han åt en pizza från vår lokal pizzeria på vår gata. Själv så åt jag bara rester från veckans mat som fanns i kylen.


Efter maten så röjde Jimmy lite på sitt rum. Och sen efter det så satte han sig på rummet och spelade sitt nya datorspel "Hellgate: London".


Jag höll först på och fixade med lite allt möjligt här hemma först. Och sen så satte jag mig i köket med datorn. Bloggade, läste bloggar, och läste nyheter, som vanligt.


(Se massor med bilder från dagen i tidigare mobilbloggade inlägg).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0