Dagens Dagbok - Fredagen den 2 november 2007 - Kvällen.

Sen så fortsatte Jimmy att spela datorspel på sitt rum. Och jag fortsatte att sitta med datorn i köket och hålla på med lite allt möjligt.


Vid halvsjutiden så kom Borzko hem från jobbet. Han åt då middag, och vi hade en liten pratstund i köket. Efter det så duschade han och gjorde sig i ordning.


Vid åttatiden så satte vi oss alla tre i vardagsrummet. Jimmy och jag hade förstås med oss våra datorer också. Vi tittade och lyssnade på "Idol". Och så åt och drack vi en massa gott. För mig så blev det chips och lösviktsgodis.


Efter "Idol" så blev det "Fredag hela veckan", "Nyheterna", andra delen av "Idol", och sen andra delen av "Fredag hela veckan".


När allt det sen var slut, vid kvart över elva, så satte jag igång och tittade på "Isprinsessan", för det hade jag spelat in tidigare. Då hade redan både Borzko och Jimmy gått och lagt sig för att sova.


"Isprinsessan" var slut vid kvart över tolv, och nu har jag suttit med datorn i ungefär en halvtimme. Nu är det väl snart dags för mig att gå och göra mig i ordning för sängen.


(Se massor med bilder från dagen i tidigare mobilbloggade inlägg).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0