Dagens Dagbok - Fredagen den 2 november 2007 - Morgonen + Förmiddagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse, precis som nästan alltid på mina lediga dagar. Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så blev det frukost och nyhetsläsning i datorn. Satt sen vid datorn en stund och bloggade och läste lite bloggar, tills det var dags för mig att ge mig iväg.


Gick iväg till Centrum och till Tunnelbanan vid halvtiotiden. Åkte in till Medborgarplatsen där jag mötte upp med Jenny. Hon kom från Södra Station, dit hon åkt med Pendeltåget från Södertälje.


Vi började med att gå in på 7-Eleven och köpa varsin stor Caffe Latte att ha under promenaden. Och sen så gick vi precis som i går in till City. Soligt i dag, men bara cirka två grader varmt, och väldigt blåsigt. Så det var kallt att promenera, men ändå skönt eftersom det var sol.


Gick runt och kollade lite, och sen så gick vi bort till Filmstaden Sergel vid Hötorget och köpte biobiljetter till filmen vi skulle se, "Solstorm".


Sen så gick vi till Åhléns för att äta lunch. Jag åt vegetarisk GI-buffé, och Jenny åt Taco-buffé. Efter maten så tog jag en Caffe Latte, och Jenny åt en blåbärsmuffins.


(Se massor med bilder från dagen i tidigare mobilbloggade inlägg).


Kommentarer
Postat av: ANNA

shoppade varken du eller jenny ngt?

2007-11-02 @ 18:19:16
Postat av: Bim

---> Anna: Nej, för ovanlighetens skull så gjorde vi inte det! ;-D Men vi shoppade ju i går. I dag så var bara tanken att vi skulle lunch och gå på bio. Så vi var inte inne i så många affärer i dag.

2007-11-02 @ 18:24:14
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: ANNA

jaha :) vad mysigt!
var filmen värd att se?

2007-11-02 @ 18:26:41
Postat av: Hedgehog-sara

Låter som en helt perfekt dag!! Själv har jag tillbringat denna dagen med att vänta på RAgnsells som skulle fixa översvämning i tvättstugan... Din dag vann ;)

2007-11-02 @ 18:27:29
URL: http://hedgehog.se
Postat av: Therése

Hejsan!

Jag tycker mig känna igen stigen som syns från ditt vardagsrum. (på bilden från ett tidigare blogginlägg) Ligger möjligtvis stigen på väg från Farsta centrum och upp mot Farsta sjukhem? Då jag ska flytta till nybygget längst upp på Ekebergabacken i mars månad så tog vi en liten promenad från Farsta sjukhem och ner till centrumet och om jag inte är helt ute och cyklar så är detta stigen dit..? Har jag rätt eller fel? (det kanske finns mängder av stigar som ser liknande ut förvisso *s*)

Ha det så bra!

2007-11-02 @ 18:30:21
Postat av: Bim

---> Anna: Ja, det blev en lika mysig dag i dag precis som i går! Ja, filmen var sevärd, recension kommer lite senare.

2007-11-02 @ 18:31:44
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Hedgehog-Sara: Hahaha! Ja, jag kan nog faktiskt hålla med om att min dag helt klart vann över din dag! ;-D

2007-11-02 @ 18:32:32
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Therése: Nej, du är inte ute och cyklar! Du har helt rätt! Stigen utanför mitt fönster, den går från Farsta Centrum, och sen vidare mot Farsta Sjukhem. Jag kände inte igen Ekebergabacken, men jag tittade på hitta.se och såg att den ligger precis vid Farsta Sjukhem, och precis vid Hökarängsbadet. Då kommer ni ju att bo jättefint! Finns ju buss där också till Farsta Centrum, om man tycker det är långt att gå.

2007-11-02 @ 18:36:42
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0