Dagens Dagbok - Fredagen den 23 november 2007 - Kvällen.

Och sen så blev det spelande på Guitar Hero 3 till Nintendo Wii hela kvällen!


Borzko kom hem från jobbet vid sextiden. Han åt då middag, och sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Sen så gjorde han oss sällskap uppe i vardagsrummet.


Jenny kom hem, från sin sista dag på praktiken på Webhallen, vid sextiden. Hon var bara hemma en kort stund, sen så gick hon och mötte upp med Jocke. Han hade kommit hem från Falun på eftermiddagen, och sen varit hemma i Södertälje en sväng.


Jenny och Jocke åt middag i Centrum, och sen så var de och handlade lite gott att äta till oss alla på kvällen. Sen så kom de hem, och upp till oss andra i vardagsrummet.


Och sen så spelade vi hela kvällen. Borzko ville inte vara med och spela i kväll. Han är väl inte riktigt lika road som vi andra, varken av tevespel, gitarrspelande, eller rockmusik. Men han lovade att testa någon annan kväll. Han gick sen och la sig rätt så tidigt, för han skulle jobba extra under lördagen.


Vi andra fyra spelade hela kvällen. Sen vid tolvtiden så slutade vi för kvällen. Jenny och Jocke gick in på Jennys rum. Jimmy gick in på sitt rum. Och jag höll på och fixade lite en stund, och sen så gick jag och la mig vid halvettiden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0