Dagens Dagbok - Fredagen den 30 november 2007 - Kvällen.

Jag var klar hos tatueraren strax efter klockan sex, och då åkte jag direkt hem, kom hem vid halvsjutiden. Borzko var hemma när jag kom hem, han hade kommit hem från jobbet vid halvsextiden, han hade ätit middag, och han hade duschat och gjort sig i ordning.


Egentligen så skulle jag ha åkt direkt hem till en kollega efter att tatueringen var gjord. Vi brukar träffas ibland, fyra arbetskamrater från vår skola, och två mattanter från en närliggande skola. Vi brukar spela Texas Hold Em, äta lite gott, prata massor, dricka lite gott, och ibland spela andra spel.


Men jag avstod från gemenskapen i dag. Jag var så trött efter den här otroligt jobbiga veckan, och sen efter eftermiddagens ansträngning, så jag valde att åka hem istället.


När jag kom hem så åt jag lite middag. Och sen så hjälptes Borzko och jag åt att sätta upp några till av adventspyntsgrejerna. Resten tar vi i morgon.


Klockan åtta sen så blev det vardagsrummet och teven. Tittade och lyssnade på Idol förstås. Och så satt jag med datorn i knäet samtidigt. Chips och smågodis blev det till också.


Nu blir det väl lite allmänt slöande framför teven och datorn för mig, och bara teven för Borzko, innan det sen är sängdags för oss båda.

Kommentarer
Postat av: Nina

Hur känns det i foten?

2007-11-30 @ 22:52:17
URL: http://udoprecht.blogg.se
Postat av: Bim

---> Nina: Nu känns det bara bra! :-D

2007-11-30 @ 23:00:33
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Vi var också trötta allihop, så jag är redan hemma -
snälla Mita skjutsade hem mig. Vi orkade bara spela en texas hold ém idag och inte ens färdigt, de sista som var med la sig för att få slut på det! Det var L som vann, jag kom tvärsist
:-D *kram*

2007-11-30 @ 23:01:46
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, det kanske var fel vecka att ha det på... Vi har ju liksom skjutit upp det hela terminen känns det som. Hoppas ni hade det trevligt i alla fall! *Kram*

2007-11-30 @ 23:07:25
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0