Dagens Dagbok - Fredagen den 9 november 2007 - Kvällen.

Borzko kom hem från jobbet vid halvsjutiden. Han åt då middag, och sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Efter det så höll han på och fixade med lite allt möjligt.


Jimmy satt på sitt rum och spelade datorspel.


Jag satt vid min dator i köket och höll på med lite allt möjligt.


Jenny praktiserade på Webhallen i dag också. När hon slutade så åkte hon sen direkt hem till Jocke och tillbringade kvällen där. Och hon ska förstås också sova där i natt.


Vid åttatiden sen så satte sig både jag, Borzko, och Jimmy uppe i vardagsrummet. Vi tittade och lyssnade på första delen av "Idol", och så åt och drack vi en massa gott. Vi tittade även på första delen av "Fredag hela veckan".


Sen när klockan var tio så satte vi igång en dvd-film. Egentligen så hade jag tänkt mig att se den andra och sista delen av "Isprinsessan" som jag hade spelat in. Men Jimmy ville inte se den, utan han ville se en film, så då gjorde vi det istället. "Isprinsessan" tittar jag på i morgon eller på söndag istället.


Jag, Jimmy, och Borzko tittade på filmen: "Wild Hogs". En helt klart rolig och sevärd komedi.


Efter filmen så satt vi alla tre kvar i vardagsrummet. Jimmy och jag satt och höll på i våra datorer. Borzko slötittade lite på teve.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0