Dagens Dagbok - Lördagen den 17 november 2007 - Morgonen och Förmiddagen.

I går kväll så blev jag väldigt trött. Jag hade ju sovit drygt en timme mindre natten innan, och det har varit en tuff arbetsvecka. Och så hade jag en jobbig huvudvärk.


Så jag gick och la mig en timme tidigare än vanligt i går, klockan tolv. Och jag ställde alarmet på en timme senare i morse, klockan åtta.


Så jag sov åtta timmar i natt, istället för de sex timmar som jag vanligtvis sover. Det var skönt, och jag behövde nog det. Men tyvärr så var huvudvärken kvar när jag vaknade... Inte lika mycket som i går, men ändå så pass så att det är irriterande och jobbigt.


Jag vaknade då alltså som sagt var klockan åtta. Gick upp, duschade, och åt sen frukost i min ensamhet. Jimmy sov, och skulle sova till tolvtiden. Jenny var ju hemma hos Jocke. Och Borzko hade gått upp redan halvfem för att åka iväg och jobba extra i dag.


Efter frukosten så höll jag på och fixade med lite allt möjligt här hemma i någon timme. Sen så funderade jag på om jag skulle gå en promenad, men då var det mulet och såg inte speciellt skönt ut. Så jag satte mig uppe i vardagsrummet istället.


Satte igång Nintendo Wii och så spelade jag Super Mario Galaxy en stund. Solen kom sen fram utanför fönstret, men då hade jag tappat lusten för någon promenad.


Vid strax före tolv sen så vaknade Jimmy och gick upp. Han åt frukost då, och jag åt lite lätt lunch tillsammans med honom. Sen så duschade han och gjorde sig i ordning.


Kommentarer
Postat av: jennifer

hejsan, din blogg är bäst. Det här kaske är en konstig fråga men du verkar vara världens härligaste mamma. Jag är utomlands och har inte min mamma här oc jag är magsjuk då undrar jag om du har ngt tips när man är magsjuk och inte har sin mamma där. Jag hatar att vara sjuk och inte ha mamma tillgäglig. När Jimmy eller Jenny är sjuka eller kanske du själv (magsjuka) vilket är ditt bästa tips då?
Mvh Jennifer

2007-11-17 @ 12:48:49
Postat av: Bim

---> Jennifer: Hej! Tack för berömmet om bloggen! Jag är nog inte världens härligaste mamma, men Jimmy och Jenny tycker i alla fall att jag är helt okej! ;-D

Din fråga är ju inte helt lätt att svara på. Det beror ju lite på varför man är magsjuk. Jag och min familj har varit väldigt förskonade från magsjuka. Tror inte att någon har varit det sedan de var små.

När de var små och magsjuka nån gång i bland, då fick de thé i väldigt små mängder. Och även avslagen cocacola i små mängder. Annars så fick man ju bara vänta ut magsjukan tills det var över. Och då började vi lite smått med rostat bröd utan någonting på.

Krya på dig! *Kram*

2007-11-17 @ 12:54:16
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0