Dagens Dagbok - Lördagen den 24 november 2007 - Morgonen och Förmiddagen.

Borzko gick upp vid halvsextiden, och åkte sen iväg för att jobba extra i dag.


Jenny gick upp vid sextiden. Sen så åkte hon iväg vid sjutiden med tunnelbanan in till Centralen. Där skulle hon möta upp med andra från hennes skola, Jensen Södra, och sen så skulle de vidare med tåg till Norrköping för att vara med på ett Öppet Hus där.


Jag gick upp vid halvåttatiden. Duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så åt jag frukost och läste lite nyheter i datorn under tiden. Efter det så satt jag kvar vid datorn och läste lite bloggar, och bloggade lite själv.


Satt och funderade på om jag skulle ge mig iväg ut på en promenad. Sex grader kallt ute, men strålande solsken från en klarblå himmel, och inte så mycket blåst. Det såg rätt så skönt ut, men jag kände mig lat och frusen, och stannade inne.


Vid tiotiden så vaknade, och gick både Jimmy och även Jocke upp. De åt frukost, och jag tog en fika och en pratstund med dem. Sen vid elvatiden så åkte Jocke iväg hemåt.


Jimmy duschade och gjorde sig i ordning, och sen när han var klar så gick vi båda två upp till vardagsrummet och satte igång Nintendo Wii, och så spelade vi även i dag Guitar Hero 3.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0