Dagens Dagbok - Lördagen den 3 november 2007 - Eftermiddagen.

Vid halvettiden så blev det lite lätt lunch och en fika. Borzko kom hem från gymmet ungefär då, så vi åt och fikade alla tre tillsammans. En pratstund blev det förstås också.


Efter det så satte sig Jimmy med datorn vid köksbordet, och så spelade han sitt nya datorspel: "Hellgate: London". Jag satte mig också vid datorn. Jag bloggade, läste bloggar, och läste nyheter som vanligt. Borzko satte sig och läste i sin bok.


Sen så fortgick eftermiddagen ungefär likadant. Jimmy tittade på två avsnitt av två av de serier som han följer och laddar ner. Och sen så spelade han sitt datorspel igen. Borzko läste i sin bok, och varvade lite med lite allmänt fixande här hemma. Och jag satt vid datorn, och varvade också med lite allmänt fixande här hemma.


Vid halvfemtiden så blev det middag för oss alla tre. Efter middagen sen så flyttade vi alla tre upp till vardagsrummet. Borzko fortsatte att läsa i sin bok. Jimmy fortsatte att spela sitt datorspel. Jag fortsatte att hålla på med lite allt möjligt i min dator. Och så lyssnade vi på musik samtidigt. Vi varvade musikkanalerna MTV2 och VH1.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0