Dagens Dagbok - Måndagen den 19 november 2007 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet i dag. Borzko var hemma när jag kom hem. Han hade haft sin lediga dag i dag, som alltid på måndagar numer. Han jobbar för tillfället tio timmar om dagen i fyra dagar, istället för åtta timmar om dagen i fem dagar. Och han hade även den här veckan tagit hand om veckostädningen i dag.


Efter en pratstund med Borzko så gick jag en sväng till Centrum. Först så var jag på Synoptik och bokade tid för en synundersökning. Sen så var jag på Solakuten och solade solarium i en halvtimme. Efter det så gick jag till Apoteket där jag köpte hudkräm och tandstickor. Och slutligen så var jag på Åhléns där jag köpte fyra pocketböcker och en mascara.


När jag kom hem igen så höll jag på och fixade med lite allt möjligt här hemma. Borzko stack iväg till sitt jobb för att hämta hem sin lastbil inför morgondagens jobb.


Jimmy jobbade över i en timme i dag, så han kom hem från jobbet vid halvfemtiden. Då åt han och jag middag tillsammans. Sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Efter det så satte han sig på sitt rum och pluggade lite lastbilsteori.


Jenny kom hem från sin praktik på Webhallen vid halvsextiden. Då åt hon middag, och jag tog en fika med henne och en pratstund.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0