Dagens Dagbok - Måndagen den 26 november 2007 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Borzko var hemma när jag kom hem. Han hade även denna måndag haft sin lediga dag ifrån jobbet. Och han hade även denna måndag erbjudit sig att ta hand om veckostädningen.


Jag var bara hemma en kort stund. Jag pratade med Borzko, pratade i telefon med min Mamma, och kollade e-mail och snail-mail.


Sen så gick jag till Centrum, för jag hade en tid bokad hos Synoptik för att göra en synundersökning. Jag har haft mycket huvudvärk på senaste tiden, så jag ville kolla om jag kanske behövde starkare glasögon.


Och det visade sig, att det behövde jag... Jag hade sämre syn både på nära och på långt håll, och även så hade mitt brytningsfel förändrat sig... Så hon tyckte definitivt att jag skulle byta till starkare glasögon, och att det kunde vara därför som jag har haft så mycket huvudvärk.


Men jag beställde inga glasögon, för jag ville ha Jenny med mig som smakråd när jag skulle välja bågar.


Jag kom hem igen vid fyratiden. Jimmy hade då kommit ifrån jobbet, och han hade duschat och gjort sig i ordning. Han, jag, och Borzko åt då middag tillsammans. Sen så tog vi en fika och satt och pratade en stund.


Jenny kom hem från skolan vid strax efter fem. Då åt hon middag, och jag satt med henne och pratade.


Borzko gick ner i källaren och hämtade lådorna med adventspynt, och sen så gick han, jag, och Jenny igenom vad vi ska ha upp för pynt i år, och vad vi behöver handla för nytt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0