Dagens Dagbok - Måndagen den 26 november 2007 - Kvällen.

Vid sextiden sen så gick Jenny och jag iväg till Centrum. Och så gick vi till Synoptik för att välja glasögonbågar till mig.


Vi fick hjälp av en av de anställda, och tillsammans så valde vi tre ut en båge till mig. Det blev en båge som är ganska så lik den som jag har nu, fast skalmarna är bredare och i plast och svartvita.


Jag lägger ut ett kort på dem i ett separat inlägg. Men det är ett dåligt kort, och man ser inte så mycket av skalmarna.


De hade också en drive nu, så jag fick ett par andra progressiva, med likadan slipning, fast med en "fulare" båge, och med mörkt glas, helt gratis. Det blir ju perfekt, att ha ett par progressiva solglasögon! Jättebra att ha till exempel när jag kör bil, och på stranden när jag läser.


Jag får dem preliminärt fredagen den 14 december. Och de går på runt 8.000:-... Bågen kostade "bara" 1.400:-, men glasen kostar cirka 3.300: styck...


När vi var klara hos optikern så tittade vi runt lite i Centrum en liten stund, men sen var klockan sju, och allt stängde, och vi gick hem.


Borzko hade åkt iväg för att hämta sin lastbil inför morgondagens jobb. Han kom sen hem vid åttatiden igen. Resten av kvällen tittade han på teve.


Jimmy satt större delen av kvällen på sitt rum, framför datorn och teven.


Jenny och jag satte oss i köket med våra datorer. Och där satt vi sen större delen av kvällen.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Jag var som vanligt lite för snabb, jag fick ju svar på min fråga i detta inlägg!
;-D

2007-11-27 @ 20:55:21
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Hahaha! ;-D

2007-11-27 @ 21:05:11
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0