Dagens Dagbok - Måndagen den 5 november 2007 - Eftermiddagen.

Jag åkte hem direkt efter jobbet. Borzko var hemma när jag kom hem. Han hade haft sin lediga dag i dag, som vanligt på måndagar. Och han hade även den här veckan tagit hand om veckostädningen här hemma.


Vi pratade en stund, och sen så gav vi oss båda två iväg. Borzko åkte iväg med bilen för att hämta upp Jimmy på jobbet. Sen så åkte de båda två iväg till bilverkstan i Huddinge, för att hämta upp Jimmys bil som har varit på service i dag.


Jag gick till Centrum. Först så gick jag till SolAkuten och solade i en halvtimme som vanligt. Och lika skönt som vanligt var det också. (Se bild i tidigare inlägg). Efter solningen så gick jag till Apoteket och hämtade ut mer av min medicin. Och sen så gick jag till Åhléns och köpte Date parfym. (Se bild även på det i tidigare inlägg).


När jag kom hem igen så höll jag på och fixade med lite allt möjligt, och satt även vid datorn en stund. Borzko och Jimmy kom sen hem igen, med båda bilarna, vid fyratiden. Då åt vi tre middag tillsammans.


Efter middagen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning. Sen så satte han sig på sitt rum och pluggade lastbilsteori. (Se bild i tidigare inlägg). Och när han tyckte att han hade pluggat nog, så satte han sig och spelade sitt nya datorspel: "Hellgate: London".


Borzko stack iväg ut igen. Han åkte till sitt jobb för att hämta hem sin lastbil inför morgondagens jobb. När han kom hem igen så satte han sig i vardagsrummet och tittade på teve, nyheter och sport.


Jenny kom hem vid halvsextiden. Hon hade ju varit första dagen på sin praktik i dag. Hon ska praktisera tre veckor på Webhallen på Sveavägen, mellan halvelva och fem på dagarna. Allt hade gått jättebra, och hon hade tyckt att det var kul.


Men hon hade världens huvudvärk, och mådde lite illa, när hon kom hem. Hon åt lite middag, och sen så gick hon in på sitt rum och la sig för att vila.


Jag satte mig med min dator i köket. Och som vanligt så blev det mest bloggande, bloggläsning, och nyhetsläsning.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Hoppas att Jenny mår bättre i morgon dårå, så hon inte missar praktiken..
:-/
*kram*

2007-11-05 @ 21:31:33
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, det får vi verkligen hoppas! :-/

2007-11-05 @ 21:37:35
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0