Dagens Dagbok - Söndagen den 11 november 2007 - Morgonen och Förmiddagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse också. Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så blev det gröt och fika till frukost. Och så lite nyhetsläsning i datorn.


Vid åttatiden så gick Borzko upp. Han duschade också och gjorde sig i ordning. Och efter det så åt han frukost.


Strax före nio så gick jag iväg ut, och mot Centrum. Ett besök på Solakuten blev det. En halvtimme som vanligt solade jag, och lika underbart skönt som vanligt var det också.


Gick sen en liten promenad runt omkring i Farsta. Men det blev bara i knappt en timme, för det var inte speciellt skönt ute. Grått, ruggigt, trist, mulet, mörkt, molnigt, nollgradigt, och så en snålblåst som gjorde att det kändes mycket kallare.


Väl hemma igen så höll jag på och fixade med lite allt möjligt här hemma under resten av förmiddagen. Och så blev det förstås också stunder vid datorn.


Borzko hade, även idag, gått iväg till Farstahallen för att träna.


Jimmy vaknade och gick upp vid halvtolvtiden. Då åt han frukost, och jag åt lite lätt lunch samtidigt. En fika och en pratstund blev det också. Sen efter det så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning.


Kommentarer
Postat av: Josefin

Här har vi fått mycket snö. Det började igår och det har forstatt hela natten och dagen. Det kommer säkert inte att tina bort heller eftersom det är så pass mycket snö och det ska fortsätta att snöa i veckan. Det blir lite ljusare iallafall. Jag har varit så sugen hela dagen att ta fram alla julsaker, det ser ju ut som jul ute. Men det är inte så länge kvar till första advent heller.

Ha en bra kväll!

Kramar

2007-11-11 @ 16:49:14
Postat av: Bim

---> Josefin: Ja, här har det inte kommit någon mer snö än. Grått och trist här.

2007-11-11 @ 19:00:40
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0