Dagens Dagbok - Söndagen den 18 november 2007 - Morgonen och Förmiddagen.

I morse så ringde mobilalarmet klockan åtta. Och även i morse så vaknade jag med huvudvärk... Tredje dagen i rad nu. Jag mår bra i övrigt, bara huvudvärk, så jag vet inte vad det beror på.


Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Och sen så blev det gröt och fika till frukost. Lite nyhetsläsning i datorn under tiden också.


Vid niotiden så vaknade Borzko och gick upp. Han genomgick sina morgonbestyr, och åt sen förstås frukost. En pratstund hade vi under tiden då. Sen vid tiotiden så gick han iväg till Farstahallen för att träna.


Vid tiotiden så vaknade Jimmy och gick upp. Han åt då frukost, och vi satt också och pratade en stund. Sen så duschade han och gjorde sig i ordning.


Sen så flyttade både Jimmy och jag upp till vardagsrummet med våra datorer. Och så satte vi igång Nintendo Wii för att spela tevespel.


Kommentarer
Postat av: Camilla

Usch för huvudvärk på morgonen. Jag har också haft det flera gånger denna vecka, sedan går det över då man kommer upp. Det måste bero på att det är så mörkt ute och att man känner sig helt klubbad då man vaknar?!
Ha en skön söndag!

2007-11-18 @ 13:32:35
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Bim

---> Camilla: Jag har haft jättemycket huvudvärk på den senaste tiden. Har ingen aning om varför. Men det går inte över när jag kommer upp. Jag tror att jag ska gå till Optikern och kolla min syn. Jag kanske behöver starkare glasögon.

Ha en skön söndag du också! :-)

2007-11-18 @ 14:33:55
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0