Dagens Dagbok - Söndagen den 25 november 2007 - Eftermiddagen.

Vid tolvtiden så vaknade Jimmy och gick upp. Han åt frukost då, och jag åt lite lätt lunch, och så satt vi och pratade en stund. Sen så duschade han och gjorde sig i ordning.


Vid ettiden så kom Borzko hem från gymmet. Då åt han lite lätt lunch, och Jimmy och jag tog en fika, och så satt vi alla tre och pratade en stund.


Vid tvåtiden sen så stack Borzko och Jimmy iväg med både Volvon och Polon. De åkte först till Wash & Go i Sköndal, och tvättade båda bilarna. Och sen så åkte de till OKQ8 i Farsta, och tankade och kollade allt på båda bilarna.


När de åkte höll jag först på och fixade med lite allt möjligt här hemma igen. Och sen så blev det också en stund vid datorn.


Jimmy och Borzko kom sen tillbaka efter sitt bilfixande. Borzko åkte sen ganska så snart iväg igen. Han skulle som vanligt hem till sin Mamma på sitt vanliga söndagsbesök.


Jimmy och jag satte oss uppe i vardagsrummet och så satte vi igång teven och Nintendo Wii. Och så blev det spelande av Guitar Hero 3.


Vid fyratiden sen så åt vi middag. Jimmy åt en pizza från vår pizzeria på gatan. Själv så åt jag bara lite rester som fanns i kylen.


Efter maten så återgick vi till vårt gitarrspelande. Det är ju så himla kul! :-D

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Vilken av dessa väskor gillar du mest:
http://junitjej.blogg.se/1196005090_vilka_vskor.html ?

2007-11-25 @ 17:35:38
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Bim

---> Junitjej: Okej. Kanske kollar in.

2007-11-25 @ 17:40:50
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0