Dagens Dagbok - Söndagen den 4 november 2007 - Eftermiddagen.

Borzko kom hem från gymmet vid halvettiden. Han åt lite lätt lunch och tog en fika. Sen så tog han bilen och åkte iväg en sväng till sin Pappas grav vid Katolska Kyrkogården i Solna och satte blommor och ljus där. När han kom hem igen så satt han och läste i sin bok en stund.


Jimmy fortsatte att spela sitt spel i ett par timmar till. Jag varvade, lite fixande med allt möjligt här hemma, med stunder vid datorn.


Vid tretiden så åkte Borzko och Jimmy iväg med båda bilarna. Först så åkte de till Huddinge där de ställde av Jimmys Polo vid bilverkstan där. Den ska in på service i morgon bitti hos den bilreparatören som vi känner och som vi alltid lämnar våra bilar till. Sen så körde de med Volvon till Hallunda där Jimmy släppte av Borzko. Han skulle på sitt vanliga söndagsbesök hos sin Mamma, och sen så skulle han ta tunnelbanan hem senare. Jimmy åkte hem med Volvon när han hade släppt av Borzko.


Jimmy kom hem vid fyratiden. Sen så åkte vi två iväg nästan på en gång igen. Först så åkte vi till McDonalds i Sköndal och åt middag. Jag åt en McFish, en påse minimorötter, och en fruktpåse. En Fanta Free, och en stor mugg kaffe, blev det också.


Sen så åkte vi bort till Skogskyrkogården. Jag brukar alltid åka till en kyrkogård på kvällen på Alla Helgons Dag, men jag glömde faktiskt bort det i går kväll. Så vi åkte nu istället för att se om det var mycket ljus även i dag. Och det var faktiskt en hel del ljus även i dag. Fotograferade lite, men det var svårt att få bra kort.


När vi kom hem igen så fortsatte Jimmy att spela sitt datorspel. Och jag satte mig återigen med datorn i hans rum och höll på med allt möjligt i min dator. Musik lyssnade vi på förstås, och pratade gjorde vi förstås också.


(Jag har inte skrivit något om Jenny i dagboken, varken i dag eller i går. Hon har varit hos Jocke hela helgen, och vad de har gjort, det kan ni läsa om i Jennys Blogg och i Jockes Blogg.)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0