Dagens Dagbok - Söndagen den 4 november 2007 - Morgonen + Förmiddagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse också. Jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så blev det förstås frukost och fika. Och så lite nyhetsläsning i datorn förstås.


Borzko gick upp vid åttatiden och genomgick sina morgonbestyr. Och sen så åt han förstås också frukost.


Vid kvart i nio så gav jag mig iväg ut på en liten promenad. Gick runt omkring i Farsta i en timme ungefär. Det var bara två grader varmt, men det blåste nästan ingenting, så det var rätt så skönt ute. Först var det sol, och sen så blev det lite molnigt, men sen så kom solen tillbaka igen.


Kom hem vid tiotiden igen. Borzko hade gått iväg till Farstahallen vid kvart över nio. Jimmy hade vaknat och gått upp redan vid niotiden. När jag kom hem så hade han ätit frukost, och duschat och gjort sig i ordning. Sen så hade han satt sig vid datorn i sitt rum och spelade sitt nya datorspel: "Hellgate: London".


När jag kom hem så höll jag på och fixade, grejade, donade, och pysslade med lite allt möjligt här hemma en stund först. Lite telefonpratande med min mamma och med Jenny blev det också.


Sen så tog jag med mig min dator, och så satte jag mig inne hos Jimmy i hans rum. Bloggade, läste bloggar, och läste nyheter.


Lite lätt lunch och en fika blev det för oss båda sen vid tolvtiden.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej!

Jag ska köpa en present till min storebror, och han har pratat lite om det där spelet som Jimmy spelar, Hellgate - London ( Vet inte riktigt hur de stavas ^^)

Vet du vart Jimmy har köpt sitt spel?

Tack för en jätte bra blogg förresten ;)

2007-11-04 @ 13:52:37
URL: http://jennystensson.blogg.se
Postat av: Bim

---> Jenny: Jimmy har köpt "Hellgate: London" på Webbhallen. Webbhallen har två affärer, en i Sthlm City, och en i Solna. Men Jimmy köpte sitt på Internet. Här har du länken till Webhallens hemsida: http://www.webhallen.com/start.php

2007-11-04 @ 13:59:13
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0