Dagens Dagbok - Tisdagen den 20 november 2007 - Eftermiddagen + Kvällen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Sen så höll jag på här hemma och fixade med lite allt möjligt. Varvade med datorstunder också.


Sen vid halvfyratiden så gick jag till Centrum och till tunnelbanan. Kom in till stan vid fyratiden.


Gick runt och tittade lite. Köpte två svarta toppar på Gina Tricot. En helsvart, och en med vitt tryck. De kostade 100:- styck.


Sen så gick jag till Urban Café på PUB och tog mig en Caffe Latte.


Gick sen bort till Webhallen så jag var där vid strax före fem. Mötte upp med Jenny där som slutade klockan fem.


Vi gick sen bort till Helly Hansen vid Gallerian. Köpte där en svart, tajt, varm, lurvig zip-tröja med luva.


Sen så letade vi efter ett par varma mjuka sköna skor/stövlar till mig. Jag har ju så mycket problem med mina artros-knölar på fötterna, så jag har svårt att hitta skor/stövlar som jag inte får ont av.


Sökte egentligen en varmfodrad gympasko, eller en mjuk känga, men jag hittade inget bra. Men sen så hittade jag en jätteskön kortskaftad stövel på Nilson av märket Clarks.


Jag hoppas verkligen att jag inte kommer att få ont av dem. Jag har köpt så många skor och stövlar som sen bara blir stående hemma. Men de här känns väldigt sköna så jag tror att de kommer att fungera.


Efter att mina inköp var klara så gick vi till Åhléns där Jenny fick ett par mockahandskar av mig.


Sen så gick vi och åt middag. Det blev Taco Bar i dag. Jag åt en vegetarisk mex-mix-tallrik. Jättegott var det. Vi satt sen kvar länge och pratade om lite allt möjligt. Alltid lika mysigt att shoppa, promenera, äta, fika, och prata med Jenny! :-D


Tog sen tunnelbanan hem, och kom hem vid åttatiden. Både Borzko och Jimmy var hemma när vi kom hem. Vi drack lite glögg ihop alla fyra i köket. Sen så tittade Borzko och Jimmy på teve. Jenny och jag satt vid våra datorer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0