Dagens Dagbok - Torsdagen den 1 november 2007 - Halva Eftermiddagen + Kvällen.

Vid halvfyratiden så kom vi hem. Jimmy kom hem från jobbet ungefär samtidigt. Han duschade och gjorde sig i ordning. Jenny höll på och fixade med lite allt möjligt. Jag satt vid datorn en stund.


Sen vid halvfemtiden så gav vi oss alla tre iväg. Vi tog bilen, och så åkte vi till Stuvsta först. Där hämtade vi upp Jocke som kom med pendeltåget från Södertälje, och från jobbet. Och sen så åkte vi alla fyra iväg till Kungens Kurva och till IKEA.


Vi gick direkt upp till Restaurangen och åt middag först. Jag åt lax med rotfrukter och grönsaker. Jättegott var det. En fika efteråt blev det också.


Sen så gick vi runt och handlade. Jocke köpte en badrumshylla och lite andra prylar. Jag köpte dörrmattor, ljus, och en ny lattevisp.


När vi var klara så åkte vi hem till Jocke i Södertälje. Vi gick upp med hans grejer, och sen så tog Jimmy och jag med oss lite grejer som Jenny skulle ha hem till Farsta. Jenny stannade kvar hos Jocke. Jimmy och jag åkte hem till Farsta.


Vi kom hem vid åttatiden. Borzko var hemma när vi kom hem. Han hade kommit hem vid sjutiden. Sen så hade han ätit middag, och sen duschat och gjort sig i ordning. Han satt uppe i vardagsrummet och tittade på teve när vi kom hem.


Jimmy och jag tog våra datorer, och så gick vi upp och satte oss också i vardagsrummet. Jag bloggade, svarade på kommentarer, och läste bloggar. Jimmy spelade sitt nya datorspel: "Hellgate: London". Borzko tittade på teve.


Nu är klockan snart elva. Borzko har gått och lagt sig. Det gjorde han vid tiotiden, för han ska upp vid fyratiden i morgon bitti. Jimmy sitter fortfarande och spelar sitt nya spel. Men det är väl dags för honom att snart gå och lägga sig också. Han ska ju upp vid femtiden i morgon. Jag lär väl bli sittande här till ettiden jag. Jag är ju ledig i morgon, och går väl upp vid sjutiden som vanligt.


(Se massor med bilder från dagen i tidigare mobilbloggade inlägg).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0