Dagens Dagbok - Torsdagen den 15 november 2007 - Kvällen.

Sen så åkte vi alla fyra iväg i bilen vid strax före sju. Åkte till Globen, och parkerade i P-huset. Intog våra platser strax före halvåtta, och konserten "Poptimistic" satte igång strax efter halvåtta.


Konferencier var Mark Levengood. Han var jättebra och jätterolig som vanligt. Artisterna som uppträdde var följande:


The Repeatles med Claes af Geijerstam

Liverpool

The Refreshments

Jill Johnson

Sebastian

Marit Bergman

Andreas Johnson

Sahara Hotnights

Smokie

Bo Kaspers Orkester


Alla artister sjöng ett par låtar var. Och alla var jättebra. Även om det inte var några direkta favoriter till någon av oss, så tyckte vi faktiskt alla fyra att konserten som helhet var jättebra.


Först så spelade de två första grupperna mellan halvåtta och halvnio. Sen så var det paus mellan halvnio och nio. Sen så spelade de resterande grupperna mellan nio och elva. Och som avslutning så kom alla artister in på scenen och gjorde en låt ihop.


Vid elvatiden så var det slut, och vi åkte sen direkt hem. Borzko och jag gick och la oss direkt, vid halvtolvtiden. Jimmy och Jenny gick in på sina rum, och när de gick och la sig vet jag inte. ;-)


Det var en jättelyckad kväll. Kul att göra någonting ihop alla fyra. Det blir tyvärr inte så ofta att vi gör det nuförtiden.  


Kommentarer
Postat av: annebelle

Verkligen kul att göra något ihop hela familjen. det behöver man. :-) Vi funderar på att åka en kortis till leendets land...men utan barn denna gång. Titta in hos mig och kolla bilderna, ni kanske hänger med? ;-)

2007-11-16 @ 19:01:46
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: Bim

---> Annebelle: Ja, man behöver verkligen göra något ihop ibland.

Jaså!? Ska ni åka till Thailand? Jag ska kolla in hos dig! :-)

2007-11-16 @ 19:31:09
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0