Dagens Shopping - 071107 - Systembolaget.

Det här blev mina inköp på Systembolaget i dag:

Jag köpte en förpackning av Blossas årgångsglögg. Det är 20 centiliters flaskor med de fem olika sorterna från i år och fyra år tidigare. Jag ska bara ha de som prydnad i mitt vitrinskåp/barskåp i vardagsrummet. Jag har en del fina småflaskor där, och de här tycker jag var jättefina.


image1614


Sen så köpte jag en presentförpackning med fem olika Absolut Vodka i 5 centiliters flaskor. Jag hade fyra av dem tidigare, men Päron fattades i min samling i mitt barskåp/vitrinskåp. De övriga fyra får väl någon i familjen dricka upp. ;-)


image1615


Och så blev det två flaskor Blossa Vinglögg 10%, och fem flaskor spanskt Rödvin.


image1616

Kommentarer
Postat av: Sophie

Vad är alkoholen till om du är nykterist? Eller har jag fått det om bakfoten? :P hehe. Om du är det, finns det någon speciell anledning bakom detta? Har du alltid varit det?

2007-11-07 @ 20:31:30
Postat av: Bim

---> Sophie: Jag är ju faktiskt inte den enda i den här familjen! ;-D Både Borzko, Jimmy, och Jenny dricker alkohol. Och ibland så händer det ju faktiskt att vi har gäster också. Så därför handlade jag vinglöggen och rödvinet. Småflaskorna ska jag ha själv till prydnad.

Nej, det finns egentligen ingen speciell anledning till att jag är nykterist. Eller så finns det massor med små anledningar som tillsammans fick mig till det.

Jag har inte druckit sedan 2002 eller om det var 2003, jag kommer faktiskt inte ihåg. Innan det så drack jag "normalt". Jag vet inte hur länge jag kommer att hålla upp. Jag kanske börjar att dricka igen i morgon. Eller aldrig... ;-)

2007-11-07 @ 20:44:35
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Hanna

Hej! Bra blogg som läses ofta, men jag undrar bara hur du som mamma kan tillåta din dotter som inte ens är 18 att dricka alkohol? Verkar ännu konstigare när inte ens du dricker...

2007-11-07 @ 21:51:46
Postat av: Bim

---> Hanna: Tack för berömmet om bloggen!

Jag har varit väldigt restrektiv med mina barn när det gäller alkohol. Men Jenny fyller 18 år om 4 månader, så nu har jag släppt på en del.

Det beror ju självklart på hur hon dricker och hur hon sköter sig och hur hon festar och hur hon är när hon är med kompisar.

Hon har en väldigt vettig syn på alkohol. Jag litar stenhårt på henne. Så numer så tillåter jag henne att dricka litegrann.

Att jag inte själv dricker för tillfället, det förändrar inte min syn på det.

Varför tycker du det är konstigt? Varför är det underligt att jag tillåter henne att dricka lite?

2007-11-07 @ 21:58:13
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0