Läs det här inlägget hos Jenny!

Jag vill bara tipsa er om att läsa det här inlägget hos Jenny, och alla kommentarerna som hör till det:

"VILKEN VÄRLD VI LEVER I...."

Kommentarer
Postat av: Josefin

Det är fint av dig att ta Jocke i försvar. Ni tycker om honom och vet att han är bra för Jenny. Tänk om ändå min svärmor kunde ta mig i försvar, vilket knappast är troligt. Det är nästan så att det är mitt fel att barnen svälter i Afrika... Allt jag gör är fel, min familj är det fel på, hon har till och med klagat på min lilla mormor! Min sambo är inte så modig alla gånger att säga emot hans familj. De tycker inte om mig för att jag har en egen vilja, helst hade de velat att jag var en liten viljelös nickedocka som höll med om allt de säger. De påstår att min sambo är olycklig med mig och det har hänt flera gånger att de har försökt övertala honom att göra slut med mig. Jag har önskat dem många gånger till världens ände, och där kan dom stanna. Jag och min sambo gör varann lyckliga. Det blev ett långt inlägg men det är känns alltid bättre då man får dela med sig lite :)

2007-11-10 @ 14:34:53
Postat av: Bim

---> Josefin: Vad tråkigt det låter för dig. Varför är det så? Om din sambo är lycklig med dig, så ska varför ska de då klaga!? Jag tycker synd om dig att du har det så.

Och du behöver absolut inte ursäkta dig för långa kommentarer. Det tycker jag bara är roligt!

Jag tror att jag har frågat det här förr... Men jag är ju gammal och glömsk! ;-) Hur gammal är du? Och var bor du?

2007-11-10 @ 14:50:24
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Josefin

Det är lugnt, du har så många läsare att det nästan är omöjligt att hålla reda på alla.

Är snart 25 och bor i Örnsköldsvik.

Varför dom inte tycker om mig? Dom är en familj för sig, lite svårt att förklara (de är inte "finare" av sig eller så men dom är egna). Ingen i hans familj tål att man har egna åsikter och säger emot. Men jag kan inte sitta och låtsas hålla med dem i allt de säger. Dom vet bäst och säger dom att världen är platt då är den det. Jag är inte den person som de hade hoppats att deras son skulle hitta.
Vi har varit tillsammans i nästan 8 år så jag tycker att det är dags för dem att inse att det verkligen är allvar mellan oss. Vi är lyckliga tillsammans. Mina föräldrar och syskon tycker verkligen om min sambo, så problemet ligger bara åt andra hållet. Ibland blir jag orolig att min sambo inte ska orka stå emot hans föräldrar. Min sambo har erkänt själv att hans föräldrar skyller allt dåligt på mig. När hans syster fick reda på att jag är allergisk mot djur så skaffade hon en katt (mig gjorde det ingenting, jag slipper ju fara och hälsa på..) De har även frågat om jag var allergisk mot jordgubbar (jag är allergisk mot mycket mat, frukter och bär) och de fick reda på att jag var det. Några dagar senare när en i hans familj fyllde år så hade de gjort två jordgubbstårtor.
Då känner man sig verkligen välkommen.. Samma sak med blommor som jag är allergik mot, de frågar vad jag är allergisk mot sedan köper de hem sådana blommor...

Det är inte bara en gång jag har ringt och gråtit till min mamma eller mina vänner för att jag blir så jäkla förbannad och besviken på dem. Jag har aldrig gjort dem någonting. Fast det jag tycker är värst av allt är att min sambo inte ser sin familj för vad dom är. Han hittar alltid på konstiga anledningar till varför de gör som de gör. "Dom kanske glömde bort"..
Ja hade det hänt en gång hade jag varit villig att hålla med om det, men när det är så nästan varje gång.

Nu blev det ett långt inlägg igen, men det bara blev så.. :)

Kramar

2007-11-11 @ 16:39:01
Postat av: Bim

---> Josefin: Jag tycker att det låter fruktansvärt... Man undrar varför de är som de är mot dig...

Tack för att du delar med dig. Jag tycker det är kul att veta lite om mina läsare också. Eftersom ni vet så mycket om mig! ;-)

Stor kram från mig till dig.

2007-11-11 @ 18:59:36
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0