(Mobil-Blogg) Lunchdags! ;-)

200711032314.jpg
(Mobil-Blogg) Lunchdags! ;-)

Kommentarer
Postat av: Nelli

Bim!
Jag har för mig att du nämnde att du har artros någonstans i bloggen!
Kroppen är konstitutionerad utifrån ämnen den känner igen.
Därför funderar jag mycket på saker du beskriver att du äter och dricker eftersom de innehåller väldigt mycket kemikalier, något som är svårt för kroppen att ta till sig på ett naturligt sätt!

Ämnen som kroppen känner igen kan den ta hand om på ett naturligt sätt, resten blir en extra påfrestning (Sötningsmedel och många andra kemikalier, t ex natriumglutamat), jag skulle vilja tipsa dig om att ta del av Anna Skippers program på tv för att få bättre koll på näringstillförseln och kanske slippa ha problem med ont i kroppen framöver!

En ren kropp är en lycklig kropp!

Nelli

2007-11-03 @ 19:09:06
Postat av: Bim

---> Nelli: Jag håller med i det du skriver, fast ändå inte. Visst är det så att man ska äta rena produkter. Men Anna Skippers program tycker jag är att gå till överdrift. Jag äter faktiskt mycket rena produkter. Det är väl bara Fun Light som kanske inte är direkt rent. Annars så röker jag inte, snusar jag inte, dricker inte alkohol, håller igen mycket på socker på vardagar, också på fett på vardagar. Håller vikten, och promenerar. På helgerna äter jag kanske en hel del socker och fett, men i övrigt ganska så nyttigt och naturligt. Så jag tycker nog att i det stora hela, så äter jag nog bättre än de flesta. Eller? Vad är det du tycker jag gör fel?

2007-11-03 @ 19:41:37
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0