(Mobil-Blogg) Nu är jag hos frissan. Så här ser jag ut innan k

200711152441.jpg
(Mobil-Blogg) Nu är jag hos frissan. Så här ser jag ut innan klippning och blekning.

Kommentarer
Postat av: Anonym

men Bim, varför inte spara ut lite? Kvinnor ska ha långt hår! och inte helbleka sådär, utan lite varmare toner i håret? KRAM!

2007-11-15 @ 14:31:19
Postat av: Jessica

Till digs som skrev kommentaren innan: Vet du om att det är år 2007?? Kvinnor får väl bestämma själva hur de ska se ut?? "kvinnor ska ha långt hår"? Det är DIN åsikt!! samma sak gällande färg.. onödigt att överhuvudettaget kommentera om du ska klaga och frmaföra ett sådant negativt budskap. Helt klart så tycker ju Bim att både kort och blekt hår är snyggt (vilket jag personligen tycker att Bim passar utmärkt i), så varför lägger du dig i hennes utseende, på hennes blogg?? Är så trött på sådana människor som inte har bättre för sig än att gnälla på andra..

2007-11-15 @ 15:37:41
Postat av: Bim

---> Anonym: Okej! Smaken är som baken! Delad! Själv så tycker jag att kvinnor, och män, ska ha som de själv vill ha! ;-D

2007-11-15 @ 18:28:57
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Jessica: Tack för din kommentar! Och tack för ditt beröm! Och tack för ditt stöd! :-D

2007-11-15 @ 18:30:30
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anonym

Till jessica:
snälla rara du, det var inte menat som ett negativt påhopp, jag tycker bims smala ansikte skulle passa i lite längre, att du gjorde det till en genus fråga för du själv stå för, det är kvinnligt att ha långt hår, så är det, men sen behöver man självklart inte ha det! Förtod inte du det? negativt påhopp? det var ett förslag! Lite tips.
Folk brukar ofta göra de invanda och vågar inte förändras, det är lite tråkigt. Man kan alltis prova nya saker, Nu Bim menar jag inte att du ska göra som jag säger eller så, jag bara skrev det som att du skulle passa i det, och i lite varmare toner, det var absolut inget negativt, jag skrev inte ATT det hon har nu är fult eller liknande!
herregud Jessica, ta det lilla lugna.
det där med att det är 2007? Ja sjävklart, vi ska arbeta för ett könsfritt samhälle bla bla...men snälla lite hår pratar vi om. Ta inte allt så allvarligt, jag är mer insatt i genus än vad du är kan jag lova. Bim- menade inget illa, det du har är fint, men jag tror du skulle passa bättre i lite längre och varmare toner! Är det förbjudet att ge tips? Inget negativt med andra ord

2007-11-16 @ 00:27:30
Postat av: Bim

---> Anonym: Okej. Jag tog inte åt mig. Och det är inte förbjudet att ge tips. :-)

2007-11-16 @ 17:09:15
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0