Veckans Planer - Vecka 48.

Veckans Planer - Vecka 48.

Måndag:
Jobba som vanligt förstås, mellan 06.00-14.00.
Eller rättare sagt så jobbar vi fram till 13.30. Och sen så har vi APT (ArbetsPlatsTräff) mellan 13.30 och 14.30. Så det blir väl övertid i cirka en halvtimme.

Sen så ska jag på synundersökning på Synoptik i Centrum klockan 15.30. Har haft mycket huvudvärk på senaste tiden, och mina progressiva glasögon är över ett och ett halvt år gamla, så jag tänkte kolla om jag kanske behöver starkare glas.

Tisdag:
Jobba.

Inget speciellt inplanerat på eftermiddagen och kvällen. Förmodligen så blir det väl att spela tevespel på kvällen.


Onsdag:

Jobba.

Sen så ska jag till vårdcentralen mellan 15.00 och 16.00 för att lämna ett cellprov.

På kvällen så ska pussa extra mycket på Jimmy och Jenny, eftersom de ska åka till Dreamhack i Jönköping vid fyratiden på torsdagsmorgonen.


Torsdag:

Jobba.

Inga speciella planer för eftermiddagen och kvällen. Förmodligen sitta och chatta en hel del med Jimmy och framförallt Jenny, eftersom de är på datorfestivalen i Elmia.


Fredag:

Jobba.

Sen ska jag direkt till Flash Fighters Tattoo i Aspudden. Jag har tid där hos Mia mellan 14.30 och 18.00, för att göra en fotlänk på vänster ben.

Efter det så ska jag direkt hem till en jobbarkompis som bor i Huddinge. Vi är sex stycken kollegor som ska träffas för att spela lite Texas Hold'em, äta lite gott, prata en massa, dricka lite gott, och kanske spela andra spel.


Lördag:

På dagen så har jag inga speciella planer. Förmodligen så jobbar väl Borzko extra då. Och Jimmy och Jenny är ju fortfarande i Jönköping. Så jag är väl för mig själv på dagen, och det blir en blandning av att göra lite nytta här hemma, och lite allmänt nöje såsom datorn, boken, promenad, m.m.

På kvällen sen så kommer min Mamma och Pappa hit. Vi ska äta middag ihop, sen dricka glögg och spela kort.


Söndag:

Inga speciella planer. Precis som lördagen så blir det en blandning av lite nytta och lite nöje. Sen på eftermiddagen så kommer ju Jimmy och Jenny hem från Jönköping. Och på kvällen så blir det väl kaffe, glögg, russin, mandel, clementiner, pepparkakor, och saffransbullar, eftersom det är första advent.


Kommentarer
Postat av: sanna

skulle också behöva göra en synundersökning faktiskt, har ofta huvudvärk och då hjälper inget.. jobbigt :(

2007-11-25 @ 21:44:02
URL: http://wiiiberg.tjejsajten.se
Postat av: Bim

---> Sanna: Ja, har man ofta huvudvärk, så kan det klart vara värt att kolla synen.

2007-11-25 @ 21:47:11
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Nilla

Låter som en härlig vecka. Hoppas att du slipper nya glasögon, och att huvudvärken bara beror på lite för mycket tv-spel *skrattar*
Du är för rolig du, jag kanske ska ge mig på Freddans gitarr, för jag vill också se sådär cool ut :)
Jag har faktiskt försökt, men det var ju jättesvårt. Däremot gillar jag bowlingen och tennis på det där we-spelet. Jag är usel på vad allt heter, men jag tror du vet vad jag menar ;)
Ha det så jättebra och ha en skön vecka!!

2007-11-26 @ 06:36:53
URL: http://www.frutteline.blogg.se
Postat av: Josefin

Läste att du ska göra ett cellprov. Jag måste göra det om en vecka (går på kontroll på sjukhust två ggr om året, eftersom jag fick operera bort cellförändringar för några år sedan). Jag måste bara fråga om du är nervös också för att ligga där? Jag känner mig så obekväm och gruvar mig i flera veckor innan jag ska dit. Har alltid haft kvinnor som har tagit cellprov(och allt det andra som dom gör när man varit med on en operation), men den här gången är det en man. Jag brukar kräva att det ska vara en kvinna men dom hade inga tider (sedan var dom inte särskilt hjälpsamma heller). Jag vet att det är min fulla rätt att kräva att ha en kvinna som gör det. Men samtidigt så vill jag ha det bortgjort. Har du några förslag om vad man kan göra för att det inte ska kännas lika hemskt? Jag är inte pryd av mig i vanliga fall, men när det gäller att lägga sig sådär i en stol..Urs jag känner mig bara så utelämnad och blottad. Jag mår illa bara jag tänker på det.

2007-11-26 @ 09:31:03
Postat av: Bim

---> Nilla: Ja, det blir en aktiv vecka! ;-)

På ett sätt skulle jag hoppas att jag behöver nya glasögon, för då vet jag ju vad huvudvärken beror på. Tror inte det beror på tevespel, för jag hade den redan innan vi köpte Wii.

Visst är Guitar Hero svårt! Men så roligt! Det är bara att träna, träna, träna! Sen blir det roligare och roligare ju duktigare man blir! Så kör hårt du!

Bowlingen är jättekul! Det håller jag med om!

Ha en toppenvecka du också! *Kram*

2007-11-26 @ 14:58:57
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Josefin: Jag kan förstå hur du känner det. Men jag känner faktiskt inte så. Visst känns det lite larvigt att lägga upp benen i den löjliga stolen. Men jag tycker inte att det är så farligt.

Och jag hade en manlig gynekolog förut i flera år. En tjock, ful, manlig polack! ;-D Men jättetrevlig och jättebra! Och han hade alltid sin svenska, kvinnliga sköterska med i rummet under undersökningen.

Jag tycker att det nästan är värre att gå till tandläkaren... För det gör så ont, och det är så dyrt.

Men känner du som du gör, så tycker jag definitivt att du ska kräva en kvinnlig cellprovstagare.

Lycka till, och hoppas att det går bra ändå. Du kanske borde ta någon med dig? Din kille, din mamma, en kvinnlig vän, eller nån?

*Kram*

2007-11-26 @ 15:03:05
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Josefin

Tack för ditt svar. Jag vet inte hur jag ska göra. Det kanske inte är så farligt att ha en man som gör det och då har jag det bortgjort(annars blir det till att vänta till i januari). Det är något som vi kvinnor måste gå igenom, men jag önskar att jag hade lite mer av din inställning :)
Fast det är nog många som tycker att det är jobbigt och obehagligt så jag är inte ensam om att tycka att det är hemskt..
Min sambo får ta ledigt och följa med mig dit (fast han får stanna i väntrummet), det känns bättre om han väntar på mig. Om en vecka är det bortgjort åtminstone.

Kramar

2007-11-26 @ 17:28:02
Postat av: Bim

---> Josefin: Ja, jag tror att många känner som du. Det är nog inte alls ovanligt. Jag har många andra rädslor, som kanske inte du har, istället! ;-D Min skräck är att prata inför folk... Jag går hellre hundra gånger till gynekologen, än pratar inför en grupp av människor.

Jag tycker att du ska göra det nu, även om det blir en man, så har du ju det gjort. Snällt av din sambo att följa med som stöd.

Lycka till och kram på dig.

2007-11-26 @ 17:36:59
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0