Dagens Dagbok - Fredagen den 12 oktober 2007 - Kvällen.

När vi kom hem så höll vi på och fixade med lite allt möjligt. Bland annat så installerade vi det nya usb-modemet, och det verkar fungera bättre än det förra. Än så länge i alla fall... Jag ska använda det så mycket som möjligt nu ett tag, för att se att det verkligen funkar bra.


Borzko kom hem från jobbet vid halvåttatiden. Han åt middag då, och sen så duschade han och gjorde sig i ordning.


Vid åttatiden så flyttade jag och Jimmy upp till vardagsrummet. Borzko kom efter när han var klar. Och så tittade vi på "Idol".


Sen när första delen av "Idol" var slut, vid halvtiotiden, så satte vi igång en dvd-film. Det blev den nyaste Beck-filmen: "I Guds namn". Den var bra, precis som alla andra Beck-filmer.


Lite gott att äta till blev det förstås också.


Vid elvatiden, när filmen var slut, så gick Jimmy ner till sitt rum. Han var trött och skulle titta lite på teve i sängen, och sen snart sova. Borzko satt kvar och slötittade lite på teven i vardagsrummet. Och jag satte mig med datorn en stund.


Kommentarer
Postat av: Josefin

Hej!
såg också den Beckfilmen tidigare i veckan, och utan att avslöja för mycket för de personer som inte har sett den så visst var det lite oväntat det som hände? Du förstår nog vad jag menar?
Jag tyckte att filmen kändes otroligt kort, upplevde du det också? Väldigt skrämmande tema måste jag säga, det värsta är att det finns ett sådant hat mot homosexuella på riktigt som det visas i filmen. Jag blir så upprörd när det gäller hatbrott mot personen som gillar samma kön. Vad är det som skrämmer folk så otroligt mycket att man måste skada andra människor? Det är inte klokt.
Sov så gott!

2007-10-13 @ 00:36:49
Postat av: Bim

---> Josefin: Jo, jag håller med dig. Det var en hel del oväntade saker som hände faktiskt. Men det beror väl förmodligen på att det är den absolut sista filmen! Eller? Korta tycker jag alltid att Beck-filmerna är. Lite för korta i min smak. De är ju alltid prick 1.30. Två timmar kunde de väl vara i alla fall.

Jag håller med dig om hatet mot homosexuella. Det är helt otroligt att det kan finnas ett sånt hat. Jag kan inte alls förstå det.

Kram!

2007-10-13 @ 10:24:55
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0