Dagens Dagbok - Lördagen den 20 oktober 2007 - Andra delen av Eftermiddagen och Kvällen.

Vi fortsatte sen alla sex att hjälpas åt med alla förberedelser inför kvällen. Jenny, Jocke, och Tindra tog en sväng till Centrum också för att kompletteringshandla.


Sen vid strax före halvfem så började gästerna att komma. Vi blev sexton stycken sammanlagt. Vi var: Jag, Borzko, Jimmy, Jenny, Jocke, Tindra, Gun, Yngve, Elsie, Dragica, Anette, Kenneth, Mathias, Maria, Patric, och Kristian.


Vi satte oss till bords så fort alla hade kommit. Och vi bjöd som sagt var på Tacos. Massor med olika tillbehör hade vi. Och all valfri dricka också.


Efter maten så blev det kaffe förstås. Min Mamma hade jag gjort äppelkaka som vi då bjöd på. Och så vaniljvisp till förstås.


Och sen efter det så blev det snacks, chips, och godis. Och så valfri dricka till.


Pratade, skrattade, diskuterade, sjöng och hurrade för Jimmy, gjorde vi. Han blev självklart uppvaktad av alla också. Han fick en flaska mousserande vin, en fin t-shirt, ett halsband, och två blombuketter. Och sen så fick han också ganska så mycket pengar.


Vid niotiden sen så blev det hemfärd för de flesta. Maria och Patric hade åkt iväg tidigare till andra festligheter. Jimmy och Kristian drog in till stan för att gå ut på krogen.


Jag körde först Borzkos Mamma hem till Hallunda. Och sen så körde jag Jenny, Jocke, och Tindra till Södertälje.


Vid tiotiden så var jag hemma igen. Höll då på och fixade iordning lite här efter kalaset. Och sen så satte jag mig i vardagsrummet med min dator. Borzko satte sig också där, och han tittade på fotboll på teven.


Nu är klockan kvart över elva. Och det lär väl inte hända så mer nu i kväll. Vi kommer väl sitta här ett tag till i vardagsrummet, jag med min dator, och Borzko tittande på fotboll. Sen så blir det väl läggdags för oss båda så småningom.


Bilder från kvällen kommer i ett separat inlägg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0