Dagens Dagbok - Lördagen den 6 oktober 2007 - Eftermiddagen.

Vid tolvtiden så vaknade Jimmy och gick upp. Han åt frukost då, och jag åt lite lätt lunch med honom samtidigt. Vi satt och fikade och pratade en stund i köket sen.


Efter det så duschade han och gjorde sig i ordning. Och sen när han var klar så tog han sin dator med sig, och kom upp till mig i vardagsrummet.


Han försökte återigen fixa med vårt nya usb-modem till det mobila bredbandet i Tele2, men det gick inte. Det är helt dött och reagerar överhuvudtaget inte...


Borzko kom hem från gymmet vid ettiden. Då åt han lite lunch, och sen så tog han en fika med mig och Jimmy uppe i vardagsrummet.


Jimmy och jag satt med våra datorer och höll på med lite allt möjligt. Laddade ner film, laddade ner musik, jag bloggade, läste bloggar, läste nyheter, Jimmy tittade också på ett avsnitt av en av sina nerladdade serier.


Borzko stack iväg med bilen en sväng för att handla lite prylar på Willys, mest kemtekniska produkter och hygienprodukter. Och sen vid kvart i tre så åkte Jimmy iväg. Först så skulle han hämta upp Jenny på McDonalds i Västberga när hon slutade klockan tre. Och sen så skulle de hämta upp Jocke och Tindra vid Älvsjö Station en stund senare.


Borzko kom hem från Willys vid halvfyratiden. Vi hjälptes då åt att packa upp, och plocka in alla varor. Jimmy, Jenny, Jocke, och Tindra åkte en sväng till Centrum på vägen hit, för Jocke skulle handla någonting. Sen så kom de alla fyra hit vid fyratiden.


Vi hade bestämt att de skulle komma hit och äta middag i dag, och vara här en stund på kvällen. Och även fast jag inte mådde bra i dag, så ville de komma en stund ändå. Men någon middag orkade jag ju inte laga, så vår lokala Pizzeria på vår gata fick stå för maten, som så många gånger förut.


Alla de övriga åt pizza, Jenny och Tindra delade på en. Själv så åt jag en pastasallad med räkor. Satt sen och pratade en stund i köket.


Efter vi hade ätit klart så röjde jag och Borzko undan. Jimmy åkte snabbt en sväng till en kompis för att hämta lite grejer som han hade glömt där. Jenny, Jocke, och Tindra gick en sväng bort till Centrum för att köpa lite gott att äta till kvällen, glass, godis, chips, m.m.


När de alla fyra var tillbaka igen, så satte vi oss alla sex uppe i vardagsrummet.


Kommentarer
Postat av: ELSA

Låter som en trevlig dag.

2007-10-06 @ 20:51:46
URL: http://www.favorit.tjejsajten.se
Postat av: Bim

---> Elsa: Absolut! Och kvällen fortsatte också trevligt! :-D

2007-10-06 @ 20:56:03
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0